2777
2789

دوستان یه سوال ذهنمو خیلی مشغول کرده

اونم اینه که اگر عالم برزخ تا روز رستاخیز که تکلیف همه مشخص بشه وجود داره، بعد از اون این عالمی که الان داریم دیگه به چه دردی میخوره و چی میشه تکلیفش؟ وقتی قرار نیست دیگه کسی توش زندگی کنه و همه رفتن به عالم جاویدان و اون دنیا… 

واقعا ذهنم درگیرش شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال منم هست حتی اون یکی کرات چی میشه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

روزی که با صدای حضرت اسرافیل همه زنده میشیم  زمین زلزله عظیم میشه کوها پودر میشه و هرچی داخل زمینه میندازه بیرون  و قیامت کبری 

تا اینجا کی همینجاییم

😅😅😅

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

نمیدونم ولی باخودم میگم شاید قبل ماهم یسریا بودن ک زندگی کردنو و قیامت شده و اوناالان یجایی زندگی میکنن ماهم مث اونا داریم تکرار میکنیم و بعداز ماهم هستن دوباره...فانتزیه ذهنیه منه هااا

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

شاید بعد از ما موجودات دیگه ای خلق بشه 

نه بعد ما دیگه نیست ما آخر زمانیم 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ظهور امام زمان چی  من نفهمیدم یعنی وقتی ظهور میکنن قیامت میشه؟

امام زمان ظهور میکنه امامت میکنه بعد قیامت میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ظهور امام زمان چی  من نفهمیدم یعنی وقتی ظهور میکنن قیامت میشه؟

چند سال روی زمین حکومت میکنن زمانی که زمین پر از عدل بشه دجال میاد به جنگشون اما شکست میخوره و بعدش قیامته اگر اشتباه نکنم