2777
2789
عنوان

این غم نوشته بماند ب یادگار...

178 بازدید | 20 پست

بماند ب یادگار از اخرین روز های 1402...خدایا تو شاهدی از زندگی تکراری و بیکاریم خسته شدم تو شاهدی درس خوندم و تلاش کردم برای آزمون استخدامی.... خدایا خیلی ازت کمک خواستم... خدایا تو شاهد نشدن های زندگیم تا این لحظه بودی.... خدایا این بار اجابتم کن..... ب زندگیم تگنور بتابون و دوباره زندم کن.... 

خدایا.. بذار قبل از مردن ب معنای واقعی زندگی کنم.... خدایا ب خودت قسم نذار ببازم.... بلندم کن. 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی همین روزا معجزه زندگی تو ببینی عزیزم⁦❤️⁩ خدایی که صبوری هاتو دیده مطمعن باش یه جا برات معجزه می ...

خیلی دلم تنگه.... دلم میخاد سر بذارم رو شونه یه غریبه های های گریه کنم... 😭😭😭

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…
خیلی دلم تنگه.... دلم میخاد سر بذارم رو شونه یه غریبه های های گریه کنم... 😭😭😭

الهی دورت بگردم من عزیزدلم 🥺⁦❤️⁩ کاش پیشت بودم هرچه قدر دوست داشتی گریه میکردی 🙂 غصه نخور خب؟ درست میشه همیشه که این جوری نمی‌مونه عزیزدلم 

الهی دورت بگردم من عزیزدلم 🥺⁦❤️⁩ کاش پیشت بودم هرچه قدر دوست داشتی گریه میکردی 🙂 غصه نخور خب؟ درست ...

فدات مهربونم🙏🏻🙏🏻💚💚💚

منی که همین حرفا رو دارم ،حتی سخت تر و با وجود اوضاع روانی بد و افسردگی و چند سال سخت تو زندگی خوندم و روزای آخر روحیه م بهم ریخت و نتونستم خوب آزمون و بدم سر جلسه ...💔

این حرفام فقط یِ بخش خیلی کوچکیِ ،فقط و فقط خدا میدونه تو این روزا چی بهم گذشت و میگذره و چجوری دارم درد میکشم ،اما باز امید م به خداست ،که همه چی دست خودشه ... 

امیدوارم جفت مون بیایم و اینجا از خوشی مون م بگیم بعد این غما ... .

التماس دعا 🙂🙏🌻

منی که همین حرفا رو دارم ،حتی سخت تر و با وجود اوضاع روانی بد و افسردگی و چند سال سخت تو زندگی خوندم ...

دورت بگردم عزیزم.... میفهممت... خیلی سخته.... خیلی سخته زحمت ادم ب هدر بره و نتونه کاری کنه.... عذابه.... 

انشاالله بهترینااااا برات رقم بخوره و همه چیز جبران بشه💚💚💚💚

چه مدت خونده بودی؟.... کاش رفته بودی حداقل هرچی میدونستی میزدی

وای دقیقا منم این مشکلو دارم

چه مشکلی 

همین زندگی تکراری و بیکاری و اینا

ازمون استخدامی هم دادی امسال؟ 

دورت بگردم عزیزم.... میفهممت... خیلی سخته.... خیلی سخته زحمت ادم ب هدر بره و نتونه کاری کنه.... عذاب ...

خدانکنه عزیزم ،دقیقا خیلی سخته اونم اگه بخاطر آدما و فامیلا و کارا و فکر و خیال و اذیت شون باشه 💔🤦‍♀️😬

الهی آمین ،خدا از دهنت بشنوه ،همچنین ،انشاالله خدا با یک جبران جانانه دلمون و خوش کنه 🤍

کمتر از ۱ ماه ،رفتم سر جلسه ولی عملکرد م خوب نبود ،سردرد و گرفتگی سر داشتم، مغز م کار نمی‌کرد درست 🤕💔

خدانکنه عزیزم ،دقیقا خیلی سخته اونم اگه بخاطر آدما و فامیلا و کارا و فکر و خیال و اذیت شون باشه 💔🤦 ...

توکل ب خدا.... 💚💚💚💚

خدانکنه عزیزم ،دقیقا خیلی سخته اونم اگه بخاطر آدما و فامیلا و کارا و فکر و خیال و اذیت شون باشه 💔🤦 ...

من زمان کم اووردم.... چن تا ک شک داشتم غلط زدم.... اصلا به حال گندی.... الانم از استرس شب و روز ندارم.... تو از الان برای مصاحبه میخونی؟ شاید قبول شدیم