2777
2789
من و خواهرم ۱۵ سال تفاوت داریم اونموقع ها ما با تلفن خونه هم نمیتونستیم حرف بزنیم  چه برسه ب گو ...

عزیزم اینکه به حتی زنداداشم راه به راه مامانم زنگ میزنه و احوال میپرسه ولی من که دخترشم یک زنگ نمیزنه توقع زیادی

اینکه اون مریض میشه میرن عیادتش ولی من که مریض بشم براشون اهمیت نداره توقع زیادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=331704713]اره یسالیه یه دوست پسر پیدا کرده فکر کنم زودتر از منم شوهر کنه اینطور که شروع کرده ...

دیگه رها کردم سخت نمیگیرم والا خودم اذیت میشم من برتری ها و توانایی های زیادی ازش دارم و خب بالاخره خواهرمه دیگه تحمل میکنم و بیخیالی طی میکنم اما فرقایی که پدر مادرم میزارن ناراحت کنندست 

اره یسالیه یه دوست پسر پیدا کرده فکر کنم زودتر از منم شوهر کنه اینطور که شروع کرده ... دیگه اینکه هم ...

عذر میخوام شما بودید چند وقت پیش درباره درآمد کارشناس رسمی پرسیده بودید؟