2777
2789
عنوان

جون عمه هاتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 44 پست
عزیزم یکی از دوستام رفت دکتر طب سنتی خیلی بهتر شده شکمش واقعا بزرگ بود الآن خیلی کوچیک شده همش هم س ...

اره منم شکمم همینه وگرنه چربی ندارم لاغرم

اره سر فرصت حتما باید برم

با چه روغنی؟ میشه اگه دقیق تر پرسیدین بهم بگین چیا بهش گفته

خدایا💚دستمو ول نکن که زمین میخورم💖تو خودت خوب میدونی که آرامشی...
اره منم شکمم همینه وگرنه چربی ندارم لاغرم اره سر فرصت حتما باید برم با چه روغنی؟ میشه اگه دقیق تر ...

والا خیلی اهل توضیح دادن نیست چندبار ازش پرسیدم فقط گفت پنیر پیتزا و چیپس و پفک باید حذف شه

روغن گرم هم مثل زیتون سیاه دونه یا بنفشه

ولی بازم چشم بعد از عید احتمالا ببینمش ازش میپرسم حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی اهل توضیح دادن نیست چندبار ازش پرسیدم فقط گفت پنیر پیتزا و چیپس و پفک باید حذف شه روغن گر ...

مرسی عزیزممم

نه عوارض داره  مشکلم روده تحریک پذیره معده و اینام نیست

والا خاله منم الآن ۵ساله همینو میگفت آخرش دکتر گفت باید بری آندوسکوپی تا بهت جواب قطعی بدم

الآن معلوم شده که دوتا زخم ریز تو معدشه و دیگه خوب شدنی نیست اگه همون اول یه آندوسکوپی رفته بود الآن درمانش خیلی راحتتر بود 

زنیان بخورین

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
والا خاله منم الآن ۵ساله همینو میگفت آخرش دکتر گفت باید بری آندوسکوپی تا بهت جواب قطعی بدم الآن معل ...

خدانکنه . علائمش چی بود؟آخه دکتر به من راجب معده چیزی نگفت سه تا دکتر خوب رفتم فقط گفتن روده هات نفخ داره

حتما غذاهایی بدی میخوری  که نفخ دارن

نه والا 

همیشه همینجوری فرق نداره چی بخورم

اینجور نیست که خیلی نقخ داشته باشم

چایی باشم نتونه تخلیه شه دل درد میگیرم

خدانکنه . علائمش چی بود؟آخه دکتر به من راجب معده چیزی نگفت سه تا دکتر خوب رفتم فقط گفتن روده هات نفخ ...

دور از جون شما البته

شکمش بزرگ بود با اینکه هیکلش لاغر و خوش اندام حساب میشه

حبوبات که جرئت نداشت بخور با خیلی از غذاها هم معده درد میگرفت

خودش هم به ستوه اومده بود وگرنه زیربار آندوسکوپی نمیرفت

نه والا  همیشه همینجوری فرق نداره چی بخورم اینجور نیست که خیلی نقخ داشته باشم چایی باشم نتون ...

منم نرم دستشویی همینطورم. نعنا داغ بخور تکون نخور آروم میشه دلت . حتما به موقع برید دستشویی 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
منم نرم دستشویی همینطورم. نعنا داغ بخور تکون نخور آروم میشه دلت . حتما به موقع برید دستشویی 

مرسی گلم