2777
2789
عنوان

جون عمه هاتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 44 پست
معدتون نفخ میکنه یاروده هاتون اذیت میکنه؟

روده هام باد داره شکمم حتی باد کرده همیشه حتی سونو هم رفتم گفت روده هات باد داره 

خدایا💚دستمو ول نکن که زمین میخورم💖تو خودت خوب میدونی که آرامشی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اعضای این سایت چرا مشکلتو میگی فقط ازش جوک درمیارن 

منم مشکل تورو دارم و راه حلی براش ندارم،اومدم راه حل بقیه رو بخونم یه مزاحی هم این وسط کردم،حالا ناراحت شدی اوکی تاپیکو ترک میکنم🙂🖐️

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اجابت مزاجتون به خوبی اتفاق میوفته یااذیت میشدید؟

هروز نیست ولی اگه باشه تقریبا راحته

منم مشکل تورو دارم و راه حلی براش ندارم،اومدم راه حل بقیه رو بخونم یه مزاحی هم این وسط کردم،حالا نار ...

اوکی امیدوارم مشکلت حل بشه ناراحت نیستم فقط خودم الان عصبیم بخاطر این مشکل خیلی جاها نمیتونم بمونم

دکترانمیگن آخه چیه؟سندروم روده تحریک پذیر یاچه مشکلیه؟وای خیلی بده ایشالاخدامشکلتوحل کنه

کولیت عصبی یا همون روده تحریک پذیر

انشاالله هرچه سریعترخدامشکلتونو حل کنه  ببخشیداطلاعاتم درهمین حدبود

مرسی عزیزم زحمت کشیدی 

عزیزم یکی از دوستام رفت دکتر طب سنتی خیلی بهتر شده

شکمش واقعا بزرگ بود الآن خیلی کوچیک شده همش هم سر نفخ بود

بهش گفته باید روغن درمانی کنه و اصلاح تغذیه

شما هم یه سر برو ضرر نداره