2777
2789
عنوان

بالاخره چیکار کنم با تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 156 پست
الان میگم چی میشه با ی دونه بچه آرامشت حوصله ت حافظه ت تفریحاتت اعصابت روحیه ت  بیشتر سرجاش م ...

همش فکر اون تنهایی‌هایش م..وگرنه به شدت بی اعصابم .. 

میگم چند سال دیگه پشیمون نشم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه تو رو خدا بیشتر برام بگو.. کمک نداشتی؟؟ 

تقریبا نه نداشتم

یه پسر ۵ساله و شوهرم ک اغلب سره کار بود دیگه

بچه م هم بچه اذیت کنی نبود

ولی بازم خیلی حرص خوردم

اما توی این تاپیک مث اینکه فقط منم ک میگم نیار🤣

راستش اینکه مسیولیت یه آدم دیگه ب وظایفت اضافه بشه سخته....من برای خودشم خیلی ناراحت بودم‌اوایل

اما خب بچه دوم جذابیتای خودشم داره

شوهرت عاشق تر میشه

بچه اولت مستقل تر میشه

خیالت راحته در اینده یه همخون داره

در نهایت ببین کدوم مزیت ها برات مهم‌تره

چون هر کدوم خوبی بدی خودشو داره

من تک فرزندم هیچ مشکلی هم ندارم حوصله نداری نیار چون ظلم به خودت و اون بچه ست خواهر و برادرم تنهای ...

وکلی خواهر وبرادر هستن که مثل کوه پشت هم هستن همراز همدیگه هیچ وقت هیچ کس جای همخون ادم نمیگیره 

من دخترم تک فرزنده و تک فرزند میمونه 

ده سالشه و راضیه از شرایطش ، از لحاظ محبتی هم چون اجتماعیه دوسش دارن همه 

برای آیندش برنامم اینه بفرستمش خارج از کشور برای تحصیل اگر خودش بخواد و این موضوع رو می دونم که اگر دوتا بودن واقعا شرمندشون میشدم‌

به نظرم با این شرایط جامعه و آینده ی نامعلوم و حال بد این روزهای آدما آوردن بچه کلا ظلمه در حقش 

اگر توانایی ذهنی و روحی و مالی نداشته باشی  چه برسه به دومی 

از آینده و تنهایی نمیترسی مامانت نگران نیس برای تنهاییت

مامانم که نه. اون بیشتر دوست داره یکم سرو سامان بگیره وضع درسی و کاریم که یکم خیالش راحت شه

نه نمی‌ترسم چون از کجا معلوم اون خواهر یا برادر هوای آدمو داشته باشه در حدی که تنهایی تو پر کنه؟

این یه واقعیت تلخه که آدما در نهایت تنها هستن. چه همه خانواده شون باشه چه نباشه. اینو زمان هایی تو زندگی حس میکنیم دیگه

بعدم خدا بزرگه

شما شرایطت رو بسنج. اگر آمادگی روحی شو داری بیارید خوبه. انشاالله سلامت و خوشبخت باشه. ولی به این دلیل که قراره تنهایی بچه تون رو پر کنه نیارید. از بچه دوم شما تعهد نمیگیرن که به خواهر یا برادرش وفادار بمونه.

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

اصلا اصلا موافق تک فرزندی نیستم 

اون بچه گناه داره در آینده ی همدم میخواد کسی که بعد پدر مادرش دلش بهش گرم باشه 

هرچند خودم اگه وضع مالیمون اکی نشه دیگه عمرا دومی رو بیارم 🥺☹️

۵

یکی از دلایل مخالفتت با فرزند دوم نظر دختر کوچولوی ۵ ساله اتون هست؟ 

من خودم فقط یک بچه دارم، یک دختر ۱۸ ساله، دو تا بارداری ناموفق بعدش داشتم و بعد از اون هم به سرطان تیروئید مبتلا شدم البته الحمدلله درمان شدم ولی دیگه برای بچه دوم اقدام نکردم و حقیقتا الان پشیمون هستم و به نظرم زوجهایی که با هم تفاهم و رابطه سالمی دارند و از نظر مادی هم امکانات متوسط و نه اصلا لاکچری و آنچنانی دارند بهتره دو تا بچه بیارن 

من الان ۴۳ سالم هست، تقریبا برام دیر شده و با وجود اینکه مشغول تحصیل هستم خلا بچه دوم رو تو زندگیمون حس می کنم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من دخترم میگه نیاریم.گریه می‌کنه . بچه‌های اطرافیانم گریه آیی بودن این بدش اومده

بچه بزرگ کردن،زحمت وحوصله میخواد.اگر درتوانتون هست،نگران ناراحتی دخترتون نباشین،نظرش تغییرپیدا میکنه.....حالا با داشتن دوبچه،معتقدم یا نباید بچه دارشد یا دوتابچه باید باشه.........تک فرزندی یعنی حذف مفاهیمی برای بچه.فقط فاصله سنی شون بهتره کم باشه.بااینکه دو تا فرزندم فاصله خیلی زیادی دارند،اما بقول دخترم،ده سال دیگه این فاصله مفهومی نداره وتکیه گاه همدیگه هستیم

خدایا بی نهایت شکرت
میدونی چون از اول نداشتم اینا به ذهنم نمیاد الان مادرم مریضه همش میگم اگه یه بچه دیگه بود کوچیکتر م ...

بچه تک باشه درکش ازین چیزا بالا باشه خیلی خوبه 

نگه واااای مادرم واییی پدرم .بدون اینا چیکار کنمممم خیلی خوبه