2777
2789
عنوان

بالاخره چیکار کنم با تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 156 پست

من میخوام ولی وقتی ب حاملگی و زایمان  و شب بیداری و کولیک و گریه و.. فک میکنم پشتم میلرزه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه بچه داشته باشی وازهمه لحاظ خوب بهش برسی بهترازداشتن چندبچه محروم ازامکانات است اونم تواین دوره زمونه

سخنی از حسین پناهی:میگن خداجای حق نشسته خدایامیشه ازجای حق بلند شی اجازه بدی خودش سرجاش بشینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من از وقتی رفت مهد همش اصرار میکنه من اجی میخام چرا همه دوستام دارن من ندارم،اگه شرایط مالیت خوبه بیار حتماا مطمئن باش پشیمون نمیشی

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

به نظرم هیچ لذتی بالاتر از داشتن خواهر یا برادر تو این دنیا نیست 

اونایی که تک فرزندن این عشق و محبت رو تجربه نکردن فک میکنن اون طوری میشه 

از لحاظ روان شناسی هم چون تمرکز پدر و مادر روی یک فرزند میشه اونم خوب نیست اکثرا تو آینده یا تو جامعه به مشکل برمی‌خورن یا نمی تونن مستقل شن چه مادی چه معنوی وابسته میشن

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
واقعا خوبه ؟ مشکلی نداری منم میخوام پسرم تک فرزند باشه 

خوبه

زندگی آرومیه

بستگی به روحیه بچه تون هم داره

من نهایت دلم برادر بزرگتر میخواست که خودم فرزند اولم دیگه😁 نمیشد

که تازه اونم دوستام کلی مینالیدن که خوب نیست و اینا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
دختر من از وقتی رفت مهد همش اصرار میکنه من اجی میخام چرا همه دوستام دارن من ندارم،اگه شرایط مالیت خو ...

از نظر مالی یه جوری می‌رسونم.‌.  فقط اعصابمممم.. صبرررررم... 

من دخترم میگه نیاریم.گریه می‌کنه . بچه‌های اطرافیانم گریه آیی بودن این بدش اومده

من نوزاد دو قلو  دارم اصصصصصصصلا گریه نمیکنن

ولی خب بد غذان و سختیای خودشو داره

اون واکسن و تهوع و اینا که گفتی مقطعیه تموم میشع

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بنظر من نیار خودم دو تا دارم ها دوتاشونم عمر و جونم هستن و دومی رو بخاطر اولی آوردم ولی خیلی وقتا پشیمون شدم

بخدا ناشکری نمیکنم ازش ممنونم بخاطر فرشته هام ولی حس می کنم حتی بچه ی اولم بیشتر ضربه خورد با اومدن دومی

چون من عصبی تر کم حوصله تر و کم وقت تر شدم 

عرضه ی درست مدیریت کردن نداشتم خیلی وقتا بخاطر کوچیکه، بزرگه رو ناراحت کردم

خستگیام و نا امیدیام فریاد میشد به سر بچه ی بزرگتر و حتی کوچیکه 

الهی بمیرم براشون مقصر خودمم من بدم نه اونا ولی کاش بهشون لطف می کردم و به این دنیا نمیاوردمشون

چه خوبی داره بچه دوم میشه بگی شاید منم خواستم دومی رو بیارم

منم تصمیم به تک فرزندی داشتم اما پسر اولم مستقل نبود گوشه گیر بود با ورود فرزند دومم همه چیز عکس شد درسته الان مشکلات زیادی دارم اما الان بیشتر خدا رو شکر میکنم

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم