2777
2789
عنوان

بالاخره چیکار کنم با تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 156 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت معایب تک فرزندی رو گفتی تا از این فاصله سنیشون بیشتر نشده بیار

با دخترتم صحبت کن از خوبیای داداش یا اجی براش بگو 

گریه ها و جیغاشو بگو موقتیه بگو وقتی بزرگ شد باهم رفیق میشین براش زمینه سازی کن

برای خودت خوبه بچه ی دوم، تنها نمیشی

ولی دخترت تنها باشه راضی تر خواهد بود (باتوجه به دخترهایی که تک فرزندن میگم) 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

من با تک فرزندی موافقم چون همه تک فرزند های دور و اطرافم اتفاقا روابط اجتماعی عالی دارن و همیشه دور و برشون شلوغه. از نظر تنهایی نهایتا هر تک فرزندی که احساس تنهایی کرد میتونه در آینده خودش چند تا بچه بیاره تا از تنهایی در بیاد. خودم یه خواهر و یه برادر دارم. برادرم که هیچی از وقتی ازدواج کرد محل زندگیشون و حتی فرهنگشون خیلی از ما دور شد و به زور ماهی یکی دوبار همدیگه رو میبینیم. خواهرم هم که چون مجرده تفریحات مختص به خودش رو داره و سرگرمیاش با ما فرق داره کلا

من تک فرزند نیستم و یه برادر کوچک تر دارم. ولی گاهی به خودم می گم. اگه واقعا تک فرزند بودم دیونه میشدم از بی حوصلگی. 

کار خاصی هم باهم نداریما ولی همین که تو خونه س و گاهی میرم سروقتش هم خوبه. 

من دخترم ۳سالش تموم شده همه میگن بیار تک فرزندی خوب نیس ولی وقتی میبینم از لحاظ روحی نمیتونم فرزند دیگه ای داشته باشم چرا این کارو کنم ک هممون خانوادگی از این لحاظ اسیب ببینیم ، پس مزیت هاش وقتی بدرد میخوره ک تو از هر لحاظ آمادگی کامل رو داشته باشی و بتونی برای بچهات بهترین باشی و بهترین هارو فراهم کنی

همه دنیام دخترم❤️
از آینده و تنهایی نمیترسی مامانت نگران نیس برای تنهاییت

بنظر من تک فرزندی اشتباهه ...من همیشه دور از جون بچه ی شما ب این فکر میکردم ک مثلا ی خانواده ای ک ی فرزند دارن اگه خدایی نکرده اون بچه رو از دست بدن و سنشون هم جوری باشه ک دیگه نتونن بچه بیارن چی ب سرشون میاد ..بعدم راجب دخترتون اون الان کوچیکه سر در نمیاره ک بگه بخاطر سروصدا بچه ی دیگه ای نمیخام من الان دختر کوچیکم یکساشه دختر بزرگم طاقت ی لحظه دوری اش و نداره یا مریض میشه اون گریه می‌کنه براش با اینکه دختر اول من هم ۱۰سال تک فرزند بوده 

من خودم تک فرزندم و ۲۰ سالمه

تک فرزند هم زیاذ تو زندگیم دیدم

برا من هم خوبی داشته هم بدی اما الانم خوشالم که تک فرزندم

اگر شرایط مالی بالا دارید چند فرزند بودن هم خوبه 

حالا تجربیات من به عنوان یه بچه تک فرزند

تک فرزندی باعث شده من کمال گرا باشم

اره من تنها بچه این خانوادم باید موفق باشم باید طوری باشم که خانواده به من افتخار کنه واقعا کمال گرا شدن بچه بزرگترین بدیشه

و خب قضیه تنهایی من هیچ وقت تنها نبودم چون هم یه دختر خاله دارم هم یه دوست به شدت صمیمی که ۱۱ ساله دوستمه و با وجودش حس تنهایی نکردم ولی داشتم یه همکلاسی تک فرزند که دوست یابیش هم بد بود و حقیقتا تنها بووود

قضیه سوم هم بعضی مامان بابا ها به بچه های تک فرزند گیر بیخود میدن خدارو شکر مامان بابای من اینطوری نبودن اما بعضی پدر مادرا چون این تنها بچشون نگرانی بیش از حد دارن نمیزارن بچه یه اردو بره حتی!

برای خودت خوبه بچه ی دوم، تنها نمیشی ولی دخترت تنها باشه راضی تر خواهد بود (باتوجه به دخترهایی که ت ...

نه همه دخترا اینطوری نیستن من خودم خواهر ندارم و چقدررر دوست داشتم که داشته باشم

آناناس ۱۲۰سالعمر پدر و مادرت باشه  نمستری از وقتی نباشن چطور اون غم ها رو هضم کنی یا مثلاً کا ...

میدونی چون از اول نداشتم اینا به ذهنم نمیاد

الان مادرم مریضه همش میگم اگه یه بچه دیگه بود کوچیکتر مجرد چجوری میخواست این همه غصه رو تحمل کنه... اگه مادرم چیزیش بشه تکلیف اون چی میشد؟ من حداقل سر و سامون گرفتم خیالش راحته

کاری باشه خب پدر و مادرم هستن انجام میدم

این دوره زمونه هم میشه پرستار و کمکی گرفت، خیلیا چندتا بچه‌ان بازم همینطوره