2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

661 بازدید | 80 پست

ممنون میشم کسایی که از عشقشون که خیلی دوسش داشتن جدا شدن مجبور شدن ازدواج کنن از تجربشون بگن.تونستن عادت کنن؟من تقریبا ۹سال میشه یکیو دوسش دارم ولی خانواده هامون راضی نمیشن😔تاالان خاستگارامو رد کردم ولی خانوادم خیلی حرف بارم میکنن میگن میدونیم بخاطر اون ازدواج نمیکنی😭😭نمیتونم فراموشش کنم ۹سال از عمرمو گذاشتم براش کلی خاطره دارم چجوری برم با یکی دیگه ازدواج کنم😭😭شما بودید چیکار میکردید اصلا نگید عادی میشه ال بل😭یه مدت یکسال قهر بودیم بازم نتونستم فراموشش کنم 😭😭

متاسفم اینو میگم اما هیچوقت عادی نمیشه.تا قیامت چشمت دنبال اون آدم میمونه😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه فرصت به خوتتون بدید 

بگید این دفعه آخره یا میشه یا نمیشه 

اگه نشد جدا شید برید پی زندگی خودتون 

قرار نیست فورا بدون عشق ازدواج کنی 

یه نفرو پیدا کن به دلت بشینه و شرایط خوبی داشته باشه 

زندگی به اندازه ی کافی زجر آور هست بیشتر از این خودتونو آزار ندین 

یا خانواده هاتون راضی کنید یا رها کنید

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

خب اگر همو دوست دارید پافشاری کنید خانواده ها راضی شن

🥲🥲متاسفانه ازدواج ما جز محالاته نمیشه اصلا😔خانوادش مخالفن اونم میگه خانوادم راضی نباشن نمیشه نمیتونم بیخیاال خانوادم شم .چیکار کنم میترسم ازدواج کنم بعد ی مدت حسرت اون ب دلم بمونه پشیمون شم غصه بخورم😭

🥲🥲متاسفانه ازدواج ما جز محالاته نمیشه اصلا😔خانوادش مخالفن اونم میگه خانوادم راضی نباشن نمیشه نمیت ...

اون بگه بخواد می تونه 

خانواده ها بچه هاشونو رها نمی کنن 

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

یه فرصت به خوتتون بدید بگید این دفعه آخره یا میشه یا نمیشه اگه نشد جدا شید برید پی زندگی خودتون قرار ...

اصلا محاله خانوادش راضی شن😔پدرش گفت نزدیک ده سال صبر کردی بیس سالم صبر کنی من نمیذارم😔

واقعا نمیتونم کسیو جاش بذارم قبلا خانوادم سعی کردن با خاستگارم صحبت کنم مرحله اشنایی ولی بزور و بلا طرفو از خودم روندم اصلا نمیتونم هرکی میاد ی کاری میکنم که فقط پشیمون شن

دلیل مخالفت خانواده ها چیه؟

🤦🏻خانواده پسره یه دختری میخان از نظر مالی هم سطحشون باشه ما از اونا مالی پایین تریم.خانواده منم میگن پدر مادرش نمیخانت ماهم راضی نیسیم😭

متاسفم اینو میگم اما هیچوقت عادی نمیشه.تا قیامت چشمت دنبال اون آدم میمونه😔

😭😭تصورشم برام وحشتناکه چه برسه تجربش کنم

خودم حاضرم کلا مجرد بمونم ولی باهم باشیم تا اخر عمر مجرد بمونم ولی جدا نشیم از هم.ولی خانوادم همش میگن چرا ازدواج نمیکنی خانوادم خستم کردن

تو نباید ازدواج کنی الان‌وگرنه هم به خودت ظلم کردی هم به اونی که همسرت میشهخودتو‌مشغول یه کاری کنی،د ...

دقیقا خودمم میدونم با کسی که ازدواج کنم اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم مطمعنم اونم اذیت میکنم🥲