بیاید یه بار برا همیشه بگید من اگر بچه دوم رو نیارم چی میشه ..ناراحت تنهایی دخترمم .آینده بدون ما چیکار میکنه.یا زحمت ما تیوفته گردنش.. دخترم خیلی اجتماعی ..ارتباط گرفتنش با دیگران عالییی.با این حال دخترم میگه بچه نیاریم چون سر و صدا میکنه و گریه میکنه. از اون طرف نه اعصاب دارم نه حوصله دارم.. دوباره شب بیداری پوشک و واکسن.بارداری و تهوع.. اما میدونم دخترم و شوهرم کمک میدن توی بچه داری.به شدت توی دو راهی هستم ..کاش یکی بود از خوبیای تک فرزندی میگفت خیالمو راحت میکرد..
من مخالف تک فرزتدی ام ولی،اگه واقعا نمیتونید از الان جوری برنامه ریزی کنید زحمتتون گردن بچتون نیفته
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم