2777
2789
عنوان

بالاخره چیکار کنم با تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 156 پست
۵

منم مثل تو بودم دقیقا 2 سال پیش در نهایت تصمیم گرفتیم بچه بیاریم الان ۱۰ ماهشه پسرم عاشقشه و خیلی مراقبشه خودم کیف میکنم از بزرگ کردنش و به همسرم انگیزه داده ، درسته سخته ولی می ارزه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تک فرزندم هیچ مشکلی هم ندارم حوصله نداری نیار چون ظلم به خودت و اون بچه ست خواهر و برادرم تنهای ...

آناناس ۱۲۰سالعمر پدر و مادرت باشه 

نمستری از وقتی نباشن چطور اون غم ها رو هضم کنی

یا مثلاً کارهاشون نیافته به عهده ت؟؟

من خیلی فکر این چیزام

اگه سوالی داری بپرس.من تجربه تک فرزندی داشتم.ولی بعداز۱۵سال دوباره بچه دارشدم،البته دخترم برخلاف فرز ...

من دخترم میگه نیاریم.گریه می‌کنه . بچه‌های اطرافیانم گریه آیی بودن این بدش اومده

از هر چیزی مهم تر آمادگی روحی خودته خودت آماده باشی همه کس وهمه چیز رو مهیا می کنی و سختی هاش رو هم به جون می خری.

من خودم سه تا دارم با اینکه همه جوره سومی چه بارداری چه الان سختتره اما چون خودم خواستم روحیه بهتری دارم البته خدا هم همه جوره هوامو داشته 

منم مثل تو بودم دقیقا 2 سال پیش در نهایت تصمیم گرفتیم بچه بیاریم الان ۱۰ ماهشه پسرم عاشقشه و خیلی مر ...

من بارداری هم برام مسئله س

به شدت بی اعصابم و کم صبر و‌حوصله

من بارداری هم برام مسئله س به شدت بی اعصابم و کم صبر و‌حوصله

بالآخره میگزره منم بارداری وحشتناکی داشتم یعنی کلا بد حامله، بد زایمان و...... هستم خدا کمک میکنه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم