2777
2789
عنوان

خودمو بکشم؟خستم

118 بازدید | 11 پست

حرفای مامانم از یه طرف ناراحتی بابام از به طرف حرف مردم از طرف دیگه بیخیالی شوهرم نسبت به بود و نبودم و متنفر بودنش از من داره زجرم میده هزار بار بهم گفته خودتو بکش راحت شم 

الان خونه بابام هستم برای اولین بار قهر کردم اومدم میخوام طلاق بگیرم ولی یه حسی بهم میگه پاشو یه کاری کن همه فردا ناراحت شه آنروز هیچکس حز بابام پشتم نبود هیچکس به حال دل من ناراحت نشد هیچ کس نفهمید چی کشیدم امروز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥺 سلامتی و زندگی هدیه ایه از خالق ک خیلی باارزشه

از شعار خوشم نمیاد ، نصیحت کردنم ب من نیومده ، ولی کی انقدر ارزش داره ک میخوای حق نفس کشیدن رو از خودت بگیری؟؟ کی از خودت مهم تره؟؟ 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
همه بهت بد میکنن دیگه خودت لااقل با خودت مهربون باش

تنهایی چیکار کنم هر جی گفتم کتک زد مامانم میگه کو کو میخندی که بخدا دلم خون بغض گلمون میبره چشمام هز دیقه پر پلک‌میزنم اشک میزریزه

🥺 سلامتی و زندگی هدیه ایه از خالق ک خیلی باارزشه از شعار خوشم نمیاد ، نصیحت کردنم ب من نیومده ، ول ...

انگار همه مهمتر خواهر به ما نیومده خوشحالی شوهرم که دوسم نداره مامانمم با طلاق مخالف جوکار کنم دیگه سال جدید راحتر میشن بدون من

عزیزم آروم باش 

شیطون رو لعنت کن

با مردن و بیمارستانی شدنت هیچی حل نمیشه، فقط خودت عذاب میکشی

تو خسته ای و آسیب روحی دیدی که الان حالت خوب نیس، سعی کن به خودت کمک کنی و حالتو خوب کنی

با روانشناس مشاوره داشته باش ، حرفاتو بگو و کمک بگیر

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
عزیزم آروم باش  شیطون رو لعنت کن با مردن و بیمارستانی شدنت هیچی حل نمیشه، فقط خودت عذاب میکشی ...

هیچکس نیست آخه بخدا خسته شدم چقدر آخه بیخیال مگه من چند سالمه مگه گناه نیست اینارو میکشم من

انگار همه مهمتر خواهر به ما نیومده خوشحالی شوهرم که دوسم نداره مامانمم با طلاق مخالف جوکار کنم دیگه ...

ارزش نداره، تو خودتو بکشی ک بقیه راحت بشن ؟؟؟

خودت چی؟؟؟

تو مگه چند سالته ک  راحتی و آسودگی رو از خودت دریغ میکنی؟؟؟

حرفهای مادرتو ولش کن 

تو تا وقتی خودت، خودتو دوست نداشته باشی، شوهرت هم دوستت نداره 

تو تا وقتی با خودت مهربون نباشی دنیا باهات مهربون نیست

زندگی کن برای خودت 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا