2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید خودم ودخترم

159 بازدید | 13 پست

کسی میدونه چیه خودم و دختر ۸سالم هردو ریزش مو گرفتیم دارم دق میکنم آزمایشامون خوبه ۱ماهم هست داریم ویتامین میخوریم هربارلباساش پراز موعه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیشب یه تاپیک دیدم اینو نوشته بود👇

رفتم طب سنتی بم گفت صبحا ناشتا یه قاشق شنبلیله رو با ی قاشق گزنه دم کن بخور ریزشت خوب میشه و یک هفته ای خوب شد

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

شامپو چی استفاده میکنن

من سرنو اینبار با شامپو پرتعال اکتیو شستم همه جا پر مو شده بود 😑

الان رفتم با تاید شستم اثرش بره

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
دیشب یه تاپیک دیدم اینو نوشته بود👇 رفتم طب سنتی بم گفت صبحا ناشتا یه قاشق شنبلیله رو با ی قاشق ...

طبعت چی بود من رفتم میگه سومزاج بلغم داری ولی دخترم. چرا میریزه سرشم تمیزه شوره حتی نداره

طبعت چی بود من رفتم میگه سومزاج بلغم داری ولی دخترم. چرا میریزه سرشم تمیزه شوره حتی نداره

من نرفتم عزیزم این متن رو تو یه تاپیک دیدم کپی کردم برات

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

والا شامپو ضد قارچ ،تقویتی اویدرم ،گیاهی جواب نمیده

اویدرم من هم ضد شوره هم ضد ریزش رو دارم برای من به تمام معنا اشغال بوده ریزش خارش میاره 

نمیدونم چرا اینهمه مردم ازش راضین 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲