2777
2789

کی شروع میشه؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه روز خوردن،  ،،تا دو هفته درد داشتم ولی رحمم باز نمیشد،،،اخرش هم جفتم موقع زایمان تو رحمم له شد و تکه تکه

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
من سه روز خوردن،  ،،تا دو هفته درد داشتم ولی رحمم باز نمیشد،،،اخرش هم جفتم موقع زایمان تو رحمم ...

یعنی بیمارستان دردو بدون باز شدن دهانه رحم بستری نمیکنه؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

من همه روز میرفتم،،ضربان قلب بچم بد بود،،،اونقد نوار قلب میگرفتن تا خوب بشه بفرستنم‌ خونه،،،،ی روز رفتم مطب دکترم گفتم دارم میمیرم،،،گفت صبر کن تا هفته دیگه،،،بهش گفتم ضمانت میکنی ک زنده بمونم،،،نامه بستری داد ،،،به زور سرم و سوزن فشار باز شد

یعنی بیمارستان دردو بدون باز شدن دهانه رحم بستری نمیکنه؟

منو بستری نمیکردن،،،میگفتن طبیعی،،ولی واقعا حالم بد بود ،،،