سلام خانما من حدود۲۰سالمه و دانشجو ام و با هم دانشگاهیم توی رابطه هستم که قرار بود تابستون آینده باهاش عقد کنم ۲۸سالشه خونه داره پدرش داده و دوستش دارم و یک ساله باهمیم یک ماه پیش برای مراسم تولد خالم رفته بودم خونه خالم که اونجا همسایه خالم گویا از من خوشش اومده بود و شماره مامانمو خواسته بود که بیان برای خواستگاری و یک بار هم مامانش اومدن و با مامانم حرف زدن و بعدش منم با پسرشون یک بار رفتم بیرون این آقا ۳۰سالشه یک بار ازدواج کرده ولی جدا شده یعنی نامزد نامزد جدا شدن موقعیتش و حقوقش خیلی عالیه مثلا خونه داره تو جای خوب شهر ماشین مدل بالا داره پدرشون مغازه طلا فروشی داره کلا دست اینه خانوادگی پولدارن ولی هم مطلقه هست و هم از لحاظ قیافه و تیپ به دلم نمیشینه و از من پایین تره از لحاظ ظاهر با اینکه پدر مادرش مذهبی هست خود این آقا اصلا این شکلی نیست و کمی از این لحاظ با خانواده ما فرق میکنه الان من خیلی دودل شدم نمیدونم چیکار کنم فکر میکنم همین آقا که پسر همسایه خالم هست موقعیت بهتری داره و میتونه خوشبختم کنه آدم صادقی به نظر میرسه و توی همون بار اول خیلی ازش خوشم اومد از طرز فکرش ولی نمیدونم دو..ست پسرمو چیکار کنم شما جای من باشید چیکار میکنید البته این آقا همون بار اول یه چیزی گفت هستید بگم نظر شما چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.