2777
2789
عنوان

روزه...

108 بازدید | 11 پست

چرا یه سری ها روزه نمیگیرن ... بقیه روهم مسخره میکنن مگه نمیگن عیسی به دین خود موسی به دین خود مسخره کردنشون چیه ؟ اعصابم خورده ...لطفا جنگ راه نندازید تعلیق شم ...

من به آرزوهام قول رسیدن دادم ...🎶

خب قطعا بحث و دعوا راه میوفته 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عیسی به دین خود موسی به دین خود یه جمله اشتباهه.

ادیان همه در اصل واحد و یکی بودن فقط به مرور توسط پیامبر بعدی کاملتر شدن تا در نهایت اسلام که کاملترین دینه 

وگرنه یهودیت و مسیحیت دین متفاوتی نبودن ولی خب تحریفشون کردن

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
چجوری ؟

یعنی خیلی سخته سخت

تمسخر میشی به خاطر اعتقاداتت به خاطر حجابت به خاطر پایبندی به دینت

ببینی این فساد رو وبه نفست غلبه کنی سخته

نماز و روزه و ... شده املی

کاشت ناخن و بی حجابی... شده مدرن بودن

یعنی خیلی سخته سخت تمسخر میشی به خاطر اعتقاداتت به خاطر حجابت به خاطر پایبندی به دینت ببینی این فس ...

دقیقا حالم بد میشه تو یه گروه کنکوری بودم گفتم بچه ها شما با روزه چجوری درسم میخونید همه مسخرم کردن ...

دقیقا حالم بد میشه تو یه گروه کنکوری بودم گفتم بچه ها شما با روزه چجوری درسم میخونید همه مسخرم کردن ...

همینه دیگه مسخره میشی و کم بیاری همون ضعف ایمانه

بتونی و راسخ بمونی همون آتیشی هست که تو مشتت نگه دهشتی

عزیزم عیسی به دین خود موسی به دین خود یه جمله اشتباهه. ادیان همه در اصل واحد و یکی بودن فقط به مرور ...

آره ولی خب حتی همچین آدمایی که یه دینه دیگه دارن نباید مسخره بشن منظورم اینه حداقل با احترام همدیگه رو راضی کنن نه با فحاشی 

دقیقاااا

ادمایی که روزه نمیگیرن توقع دارن بهشون احترام بذاریم ولی اونا متقابلا این کارو نمیکنن

ب

من به شخصه اصلا اعتقادات بقیه برام مهم نیس

هر کی به خودش مربوطه چیکار کنه 

ولی مسخره که میکنن ینی شعور و فرهنگشون پایینه

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،