2777
2789
عنوان

رشته های پیراپزشکی و توانبخشی

| مشاهده متن کامل بحث + 4369 بازدید | 92 پست
ممنون  من پایه درسیم ضعیفه باید برای همشون فیلم ببینم استاد خوب معرفی میکنید,؟

اگه پایتون ضعیف آی کیو نگیرید خیلی سبز بهتره

ویدیو هم من برای فیزیک راه ابریشم آلا میدیدم با استاد طلوعی خیلی خوب بود خدایی

زیست هم باید عمده تایمت تست بزنی و نکات تستا رو بنویسی و بخونی اگر جایی یا فصلی مشکل داشتی ویدیو های رایگان آلا از استاد موقاری رو ببین

کتاب تستم اول خیلی سبز بگیر بعد قوی شدی آی کیو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منطقه سه چه رتبه ای میخواد؟ بهشتی یا بابل  شرایطش برای مهاجرت چطوره؟

بابل که نداره

کلا بهشتی ایران مشهد و زاهدان داره که امسال ساری هم گرفته 

اگر زاهدان میرید حدودا ۷ هزار اگر نمیرید حدودا ۳۹۰۰ مرز قبولیش تو منطقه سه

بابل که نداره کلا بهشتی ایران مشهد و زاهدان داره که امسال ساری هم گرفته  اگر زاهدان میرید حدو ...

نه دانشگاه شیراز هم داره اصفهان رو مطمئن نیستم 

دانشگاه بابل هم داره دانشگاه ایران رو شک دارم 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
نه دانشگاه شیراز هم داره اصفهان رو مطمئن نیستم  دانشگاه بابل هم داره دانشگاه ایران رو شک دارم& ...

همین دانشگاه هایس که من گفتم بینایی سنجی دارن بابل شیراز اصفهان این رشته رو ندارن. میتونید از سایت خود دانشگاه یا سایت قلمچی چک کنید . به احتمال زیاد با یک رشته توانبخشی دیگه اشتباه گرفتید 

نه دانشگاه شیراز هم داره اصفهان رو مطمئن نیستم  دانشگاه بابل هم داره دانشگاه ایران رو شک دارم& ...

فکر کنم اشتباه متوجه شدم و شما درمورد فیزیو پرسیدید

بله فیزیو رو ۱۸ دانشگاه داره که همه این دانشگاه ها که اسم بردید ارائه دهندش هستن

برای بابل منطقه ۳ حدود رتبه ۴۰۰۰ میخواد 

مامایی چطور؟

من دانشجوی ماماییم 

میخواستم انصراف بدم باز بشینم واسه کنکور بخونم 

ولی چندین مامای موفق تو شهرمون که مطب زدن 

باعث شد منصرف بشم.

ولی باز هر از گاهی قلقلک میشم باز بخونم 

نظر شما چیه 

مامایی چطور؟ من دانشجوی ماماییم  میخواستم انصراف بدم باز بشینم واسه کنکور بخونم  ولی چن ...

مامایی رشته خوبیه بنظرم خصوصا اگر تو فضای مجازی هم تبلیغات کنید و یک سری پکیج های مراقبت بارداری بسازید درآمد خوبی میتونید داشته باشید

بنظرم اگر علاقه دارید ادامه بدید اگر نه بدون نیاز به انصراف میتونید توی کنکور شرکت کنید و رشته های بهتر قبول شید 

فکر کنم اشتباه متوجه شدم و شما درمورد فیزیو پرسیدید بله فیزیو رو ۱۸ دانشگاه داره که همه این دانشگاه ...

مطمئنین 4000؟اخه شنیدم تا 2500 میخواد 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
ببین الان تو کلاس ما سه تا فارغ‌التحصیل هستن اتاق عمل بهداشت مهندسی برق  قطعا تعداد این فارغ ت ...

درسته مرسی 🌟

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

اگه پایتون ضعیف آی کیو نگیرید خیلی سبز بهتره ویدیو هم من برای فیزیک راه ابریشم آلا میدیدم با استاد ...

شما واقعا با اینا قبول شدین؟

من قصد دارم کلاسای تاملند یا کلاسینو ثبت نام کنم

سلام میشه راجب رشته پروتز دندان توضیح بدی؟ من کار های ظریف رو به راحتی میتونم انجام بدم همچنین ارتب ...

ببینید پروتز رشته خیلی خوبی خصوصا اگر فرد دستای ظریف و هنر مندی داشته باشه . 

بزارید یه توضیح بدم از خوبی و بدی

اول خوبی بگم

رشته مستقل هست و کلا هر چی در ارتباط با دندون پول خوبی توشه

میتونید لابراتوار بزنید و با جلب اعتماد دندانپزشک درآمد شما عالی میشه قبل لابراتوار باید زیر دست یک کارشناس پروتز یا در کلینیک دندانپزشکی کار کنید

رشته پروتز هم عین بینایی ۴ تا دانشگاه داره و تعداد کمی پذیرش داره 

معایب

اول اینکه افراد تجربی زیادی در این رشته فعالن و بازار رو به دست گرفتن که البته شما اگر کارت درست باشه مطمئن باش ضرری برا شما نداره

دوم اینکه این رشته با کوره و مواد شیمیایی سر و کار داره و برا کسی که آسم مشکلات تنفسی داره توصیه نمیشه

سوم این که ممکنه درامد شما ۷ ۸ سال خییلی کم باشه تا زمانی که به قدری عالی باشید که دندون پزشک ها با شما همکاری کنن

در کل من خودم پروتز دندان رو بعد فیزیو و بینایی زدم و بنظرم رشته عالی مثل اون دوتا

حدود رتبش هم دقیقا مثل بینایی هستش دیگه اینجا بحث علاقه و شرایط فرد که کدومش اول بزنه