2777
2789
عنوان

رشته های پیراپزشکی و توانبخشی

| مشاهده متن کامل بحث + 4365 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببینید پروتز رشته خیلی خوبی خصوصا اگر فرد دستای ظریف و هنر مندی داشته باشه .  بزارید یه توضیح ...

ممنون از توضیحاتتون

ببخشید یه سوال دیگه ای که دارم اینه که دانشکده توانبخشی شهید بهشتی کجای تهران میشه؟

درمورد شیمی چی؟

حقیقتش بگم من هیچ وقت استاد خوبی برا شیمی نداشتم و تهشم کمترین درصدم شیمی شد🥲 ولی من تعریف استاد بابایی مصلایی و بازرگانی زیاد شنیدم نمونه ویدیو رایگان ببین ازشون با هر کدوم حال کردی اونو بگیر البته تست هم یادت نره از خیلی سبز یا مبتکران

ممنون از توضیحاتتون ببخشید یه سوال دیگه ای که دارم اینه که دانشکده توانبخشی شهید بهشتی کجای تهران م ...

جای خوبی نیس🤣🤣🤣 پند من به شما دانشگاه ایران بالاتر بزنید

دانشکده توانبخشی تو خیابون دماوند سمت میدون امام حسین 

منطقش زیاد جالب نی

من صرفا برا اسم بهشتی بالاتر زدم

جای خوبی نیس🤣🤣🤣 پند من به شما دانشگاه ایران بالاتر بزنید دانشکده توانبخشی تو خیابون دماوند سمت م ...

آها

ولی فک کنم دانشکده پروتز با دندونپزشکی یکیه.. درسته؟

دندون هم اونجاس یا تجریشه؟

آها ولی فک کنم دانشکده پروتز با دندونپزشکی یکیه.. درسته؟ دندون هم اونجاس یا تجریشه؟

آره پروتز تو دانشکده دندانه اونا جاشون خوبه

البته حقیقتا سر بالایی رسیدن به دانشگاه ولنجک خودش یه مرحله از جهنمه🥲 من روزای کلاس بیوشیمیم که میرم خود ساختمون دانشکده پزشکی انقد عذاب میکشم که معمولا بعد دانشگاه دیگه کل روز خوابم

آره پروتز تو دانشکده دندانه اونا جاشون خوبه البته حقیقتا سر بالایی رسیدن به دانشگاه ولنجک خودش یه م ...

عه؟ په یادم باشه قبول شدم کفش کوهنوردی بخرم  

نمیشه با اتوبوسی مترویی چیزی رفت؟

من چون تهرانی نیستم جزئیات اونجارو نمیدونم

عه؟ په یادم باشه قبول شدم کفش کوهنوردی بخرم     نمیشه با اتوبوسی مترویی چیزی رفت؟ من چون ...

مترو جلوش ون داره ولی خط ۱ مترو خیلی شلوغ و دوره

تهرانی ها اکثرا بی ار تی میان و حدود یک کیلومتر پیاده روی سربالایی دارن

شما اگر تهرانی نیستی نگران نباش شمارو عین پرنسس اتوبوس از دم خوابگاه سوار میکنه جلو دانشکده پیاده میکنه🥲🤣

عزیزم ۴ تا دانشگاه بیشتر ندارن چون متقاضیش کمتره شغلش کمتره پرستاری شرایط شغلی بهتری داره ولی هر کسی ...

یا خداااااا این همه اطلاعات غلط از کجا میاد؟! بعد جالب اینحاست پافشاری میکنید و نمیپذیرید؟ با 10 هزار پرستاری ازاد که سهله حتی پردیس هم قبولی داره 

اصلا بینایی سنجی رو با پرستاری مقایسه میکنید؟!

لطفا یکم تحقیق کنید بعد قاطعانه صحبت کنبد  

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
فکر کنم اشتباه متوجه شدم و شما درمورد فیزیو پرسیدید بله فیزیو رو ۱۸ دانشگاه داره که همه این دانشگاه ...

سلام عزیزم ببخشید میشه یذره راجع به فیزیوتراپی هم اطلاعات بدید؟! شما خودتون بین فیزیوتراپی و توانبخشی های های دیگه کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ حقوقش میدونید حدودا چقدره؟ از نظر درامدی میشه با بینایی سنجی مقایسه کنید؟