2777
2789
عنوان

رشته های پیراپزشکی و توانبخشی

3885 بازدید | 92 پست

سلام کنکوری ها

من پارسال یکی از رشته های پیراپزشکی رفتم

انصراف دادم و امسال در یکی از رشته های توانبخشی دانشجو هستم

برا همین اطلاعاتم راجع بهشون نسبتا بالاست

اگر درمورد یکی از رشته های علوم پزشکی سوال داشتید و زیاد نمی شناختیدش بپرسید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد فیزیوتراپی هر چیییی میدونید بگید لطفاً منطقه ی یک تا چند هزار میگیره ؟؟؟

فیزیوتراپی رشته خیلی‌ خوبه برای قبولی باید تو منطقه یک زیر ۳۲۰۰ بشید حدودا

زدن کلینیکش یه مقدار سرمایه بالا میخواد اما با بعد زدن کلینیک درامدتون خیلی خوب میشه

اگر نتونید کلینیک بزنید میتونید هوم ویزیت انجام بدید یا برای کسی کار کنید که بازم درامدش نسبتا خوبه 

نیاز به قدرت بدنی داره البته وقتی خودتون کلینیک بزنید میتونید دستیار بگیرید 

تا دکترا تخصصی هم میتونید ادامه بدید

به تازگی هم دکترا حرفه ایش اومده که البته بعد فوق لیسانس میشه برا دکترا حرفه ایش آزمون داد 

عالی عالی  در مورد رشته ی خودتونم یه سری توضیحات میدید لطفاً ؟!

خب رشته اپتومتری کلا ۴ تا دانشگاه تو ایران داره که به تازگی ساری هم اضافه شده ولی ۱۰ نفر گرفت کلا امسال

جمعیت اپتومتریست های ایران الان حدود ۳۰۰۰ نفره کلا

من خودم فیزیو میاوردم خارج تهران ولی چون تهرانیم ترجیح دادم تو شهر خودم برم دانشگاه چون بین بینایی و فیزیو کار بینایی هم بیشتر دوس داشتم

در پایان تحصیل به ما دو تا مجوز میدن مطب 

و دفتر کار ساخت و فروش عینک

ما میتونیم نمره چشم تعیین کنیم بیماری های چشمی هم تشخیص بدیم و به فوق تخصص های لازم که میتونن مغز و اعصاب قرنیه و شبکیه باشن ارجاع بدیم . عینک می‌سازیم و میفروشیم

هم میشه مستقل کار کرد و عینک سازی عینک فروشی و مطب زد و هم میشه درمانگاه بیمارستان کنار چشم پزشک و یا در عینک سازی کار کرد

حقوقش هم بستگی داره به شهر

تهران از شهرستان ها کمتر حدودا ساعتی ۴۰۰ تا ۶۰۰ تومنه

میانگین درامدش اگر برا کسی کار کنی با ساعت کاری کامل ۷ ساعت در روز حدود ۴۰ تا ۱۲۰ میلیون بسته به شهره

اگر هم خود فرد مستقل کار کنه بستگی داره به مهارت و تبلیغاتش دیگه از سی تومن اگر ضعیف کار کنه تا ۲۰۰ ۳۰۰ تومن در ماه 

چرا از پرستاری انصراف دادی رفتی بینایی سنجی؟

پرستاری شغل شریف و برای مهاجرت عالیه ولی کار سختیه واقعا سنگینه و متاسفانه تو ایران حقوق پرستار ها رعایت نمیشه تو پرستاری هم امکان پیشرفت هست مثلا با خوندن فوق لیسانس گرایش سالمندان یا کودکان میشه خود فرد خانه سالمندان یا مهد کودک تأسیس کنه یا تا دکترا بخونه هیئت علمی شه یا با یه پزشک کلینیک زیبایی بزنه ولی اینا همه سرمایه میخواست و در کل من دنبال یه شغل راحت و بی دغدغه بودم و با بیمارستان راحت نیستم 

پرستاری شغل شریف و برای مهاجرت عالیه ولی کار سختیه واقعا سنگینه و متاسفانه تو ایران حقوق پرستار ها ر ...

درسته ولی پرستاری اصلا قابل قیاس نیست با بینایی سنجی مخصوصا الان که عمل های لیزیک و ... اومده رفته رفته افراد عینکی کمتر میشن

من خودم رشته ام بهداشته تا حدودی منم با رشته های پیراپزشکی آشنام