2777
2789
عنوان

اشنایی واسه ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 53 پست
اجی منم از این میترسه دو دل شده

والا بعضیا موقع خاستگاری و نامزدی جانماز اب میکشن و بعد تو زرد در میان اینکه از همین اول ذات خودشو نشون داده.دیگه دو دلی نداره.هول و هیز و بی بند وباره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه ده روزی هست کات کردم با خواستگارم ک همسایمونم هست و کلی التماس کردن تا با پسرشون راضی شدم حرف ...

یعنی ازدواجو پیموند ؟؟یا میخاست توی دوره اشنایی مثبت ۱۸ هم باشه؟؟

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
والا بعضیا موقع خاستگاری و نامزدی جانماز اب میکشن و بعد تو زرد در میان اینکه از همین اول ذات خودشو ن ...

یکی چندوقت پیش تاپیک زده بود خواستگارش بهش گفته ی پسر دیگه هم وارد رابطشون کنه!!!تازه میگفت موقعیتشم خوب بود و با شخصیتم نشون میداد

موافقم کلا نسل حدید بکنار نسلای قبلم توشون خوب کم شده

قبلنا خیانت مال دهه دوم زندگی بود الان تو دوران اشنایی و نامزدی هم خیانت میکنن

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...
قبلنا خیانت مال دهه دوم زندگی بود الان تو دوران اشنایی و نامزدی هم خیانت میکنن

خیلی زیاد شده.فکر کنم مردا وقتی دور همی میگیرن به هم طعنه میزنن که زن ذلیلی و بی عرضه ای و دوست دختر نداری و...

یعنی ازدواجو پیموند ؟؟یا میخاست توی دوره اشنایی مثبت ۱۸ هم باشه؟؟

نه الانم خودشو ب در و دیوار میزنه هم خودش هم خونوادش منتها میگفت ما ک باهمیم باید این چیزارم اجازه بدی تجربه کنیم دیگ وگرنه من چطوری تحمل بیارم، میخاست بمن دست بزنه اخرین باری هم ک بیرون بودیم هزارتا چرت و پرت میگفت بجای اینکه راجب اینده و اهداف و شرایط و توقعاتش حرف بزنه میگفت اخ اینجات چ خوشگله اخ اونجات چ نرمه اخ لبات اخ فلان خیلی هولن این پسرایی ک نمیتونن میل جنسیشونو کنترل کنن چون ازشون در اینده مرد خیانتکار  از اب درمیاد  اونم دقیقا ۲۷ سالشه من ۲۰