2777
2789

من میگم امروز چهارشنبه سوریه اونا میگن ن امروز نیس یه روز قبل عیده 

ب شوهرم گفتم پرس و جو کن ببین امروزه چهارشنبه سوری میگه ن 

😂😂دیوونه شدم بخدا الان نمیدونم شام و زیاد بذارم یا ن 

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز دیگه یکم عید چهارشنبه هست پس آخرين چهارشنبه میشه فردا امروز چهارشنبه سوری هستش

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
امروز چهار شنبه سوریه

اینا منو دیوونم کردن خواهر 

مادرشوهرمم میگه امروز نیس انگاری از تو نت نگا کرده دیده سوادم نداره 

ب شوهرمم میگم میگه ن امروز نیس داداشامم میگن دیگه منم مث خنگا میمونم غذا اضاف کنم یا ن 😂

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم
امروز دیگه یکم عید چهارشنبه هست پس آخرين چهارشنبه میشه فردا امروز چهارشنبه سوری هستش

😂

ای گفتی بهشون میگم چهارشنبه هفته آینده یکمه، میگه ن امروز نیس هفته آیندس 😐

سلام خانم، من اتفاقی چنتا از تاپیک های شما را مطالعه کردم،و شما را همدرد خودم با احساس مشترک حس کردم، در مورد مشکلاتتون چیزهایی هست که لازمه بدونید که خدای نکرده زندگیتون خراب نشه. بعضی از تاپیک هاتون قفل بود لذا اینجا بصورت خلاصه مینویسم و سعی میکنم بهتون کمک کنم. در مورد اتفاقات تلخ دوران عقد(باید قبول کنی دیگه اتفاق افتاده و تمام شده، باید گوشه ذهنتو خالی کنی، راه کار سراغ دارم ولی اینجا جاش نمیشه)، در مورد شوهرتون(اون دوستتون داره، ولی فکر و خیالش زیاده و شما متاسفانه درکتون و توجهتون در این زمینه کم است و حرفه‌ای نگفته و نیازهای زیادی بهتون داره، عدم برآورد شدن نیاز روحی همسرتون باعث یکسری شیطنت ها میشه که اینو جدی بگیرید) 

سوم اینکه در مورد خانواده شوهرتون (آدمها همه پر از عیب و ایراد هستند، این ما هستیم که انتخاب میکنیم چگونه با آنها برخورد کنیم، پس غر زدن سر شوهر بخاطر انتخاب خودمان جز ناراحتی چیزی نداره، سعی کن مدیریت کنی چون وقتی به مرد حرفی بزن که نخوای شنونده باشه و بخوای اقدامی انجام بده یا راهکاری بده، اگر خواستی فقط شنونده باشه قبل از صحبت باهاش، حتمی بگو فقط شنونده باش و راهکار نیاز نداری) 

خلاصه تر از این نمیشد بگم. اگر کمک بیشتری نیاز داشتی بهم ایمیل بزن. امیدوارم زندگیتون پر از آرامش باشه. 

mahdikhayyer@gmail