2777
2789
عنوان

غبطه خوردن به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 9680 بازدید | 244 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه اوه ...اصلا اصرار نکن ...طفلی شوهرت ...بزار خواهر شوهرت بمیره چقد وقیحه که بعد این همه بلا که سر ...

بخدا داغونه حالا من یه مشکلشو گفتم

نه تنها اون بیماری روحی گرفت منم داشتم بدتر شدم باز خودمو سر پا نگه داشتم

حالا این بیماری باعث شد سرکار نتونه بره درست کلی بی پولی کشیدیم 

حق دارم برم بالاسرش تیکه پارش کنم اما بخدا هرکی به من بدی کرد خیلی زود جواب گرفت اینم سپردم به خدا 

با اینکه دلم پره اما به شوهرم گفتم دیگه چ میشه کرد

استاتر تو باید مستقل باشی و از هیچ احدی انتظار نداشته باشی باید اول خودت را دوست داشته باشی وگرنه نم ...

چقد قشنگ گفتید ولی واقعا قبول کنیم بعضی چیزا شعاریدمیشه ویه چیزایی واقعا توذات ادما ازبین نمیراما شاید بشه کنترلش کرد

کسی که به روح و جسم و آبروی آدم آسیب بزنه قابل بخشش نیست 

اره تو کل فامیل ابرومونم بردن فرض کن اینا پول مارو خوردن زنگ زدن به همه برعکس گفتن

فامیل هم خداروشکر میشناختن مارو اینارم میشناختن پشت ما بودن😁

ببین بعضی آدما ذاتا مهربون نیستن، حالا میخواد مادرمون باشه یا غریبه... اینطوری هستن دیگه... کم عاطفه و سرد... زیاد بهش دقت نکن اینطوری کمتر اذیت میشی. 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
بخدا داغونه حالا من یه مشکلشو گفتم نه تنها اون بیماری روحی گرفت منم داشتم بدتر شدم باز خودمو سر پا ...

عزیزم...آره خب .آدم وقتی مریض میشه از اونایی که زجرش دادن و بلا سرش آوردن متنفر میشه ....اصلا دیگه به روش نیار که خواهرت گرفتار شده ولش کن اون به اندازه کافی داغون شده خودش برا چی بره پشت اون در بیاد که فردا یه حرف دیگه بزنه بعد هم همین که نمیره اعصاب خودت و خودش آرومه راحتین بخدا حالا اگه آدم بود یه چیزی 

اخلاقشه دیگه آدم سردیه

شماهم نمیتوتی عوضش کنی.

مادرشوهر منم با این که خانم خیلی خوبیه ولی این اخلاق و داره

اهل ابراز محبت نیست..عاشق خلوت و تنهاییه خودشه.هرجقدرم دیر بریم ،اعتراض نمیکنه که چرانمیاین.اون گرمای مادری و بغل کردن و کادو دادن و اینا هیییچ کدوم و نداره

اماااا  اینا دلیل بر بد بودنش نیست.خصوصیات روحی و اخلاقیش اینه

او در بر و ایام به کام است...
چقد قشنگ گفتید ولی واقعا قبول کنیم بعضی چیزا شعاریدمیشه ویه چیزایی واقعا توذات ادما ازبین نمیراما شا ...

باید کنترل کنیم همونجور که ذهن میگه باید انقد فکر کنی که دیوانه بشی ...ذهن فریبنده هست 

عزیزم...آره خب .آدم وقتی مریض میشه از اونایی که زجرش دادن و بلا سرش آوردن متنفر میشه ....اصلا دیگه ب ...

اره من دلم سوخت گفتم بزار پشت هم باشن اما چندبار گفتم دیگه نگفتم

خودش میگه تو بخاطر من و خانوادم خیلی اذیت شدی

راستم میگه من افسردگی گرفته بودم دست. چپمم ی مدت نمیزاشت بخوابم که از خیلی چیزا عقب انداخت منو

رفتم دنبال درمان کردن خوب شدم تا باز اینا منو ریختن بهم دوباره دست درد من شروع شده اما اینبار خود همسرمم دچارش شده درکم میکنه الان ولی باز سعی میکنم روحیه بدم یه وقتا کم میارم بخدا میگم خدا خودت قدرتشو بهم بده فقط

اینا کار جدیدشون نیس ک بارها انجام دادن شوهرم بخشیده بعد این همهههههههه سال صداش در اومده دیگه برای همین مریضه منم بخاطر همین میگم هرکی ازارتون داد بزارید کناااااااار

بیخیال ادما باشید 

فراموش کنین 

بخدا سلامتی بر نمیگرده

چقد قشنگ گفتید ولی واقعا قبول کنیم بعضی چیزا شعاریدمیشه ویه چیزایی واقعا توذات ادما ازبین نمیراما شا ...

واقعا همینجوری...دکتر گفت فرض کن یه روز از خواب بیدار میشی و هیچ دغدغه ای نداری ...دنیا برات پوچ میشه ...و گفت خدا هیچ کس را بی دغدغه و فکر نیافریده همونم که ما میگیم بهترین زندگی را داره همونم مشکلات داره منتها ما نمی‌بینیم 

اره من دلم سوخت گفتم بزار پشت هم باشن اما چندبار گفتم دیگه نگفتم خودش میگه تو بخاطر من و خانوادم خی ...

بله سلامتی دیگه قابل برگشت نیست ماهم با قرص و دوا خوبیم همین که قطع میکنیم به هزار جای بدنمون میزنه ولی این ذهن زهر مار گرفته نمیزاره بی فکر باشیم از ۲۰ سال گذشته خاطرات تلخ را میاره و میشینه میجوه انگار درد داره یا اینده ای که اصلا نیومده ...خب مگه درد داری بزار منم عادی زندگی کنم....