2777
2789
عنوان

غبطه خوردن به جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 9680 بازدید | 244 پست
مادر های قدیمی اینطور بودن دختر که ازدواج میکرد دیگه انگار همچون بچه ای نداشتن

بادوستام ازمدرسه میومدیم اخر هفته چون ما خوابگاهی بودیم چهارشنبه میومدیم اینا هی میگفتن مامانم فلان غذادرست کرد مندوست دارم من میرفتم میدیدم مامانم یادرست نکرده یا ازشب قبل هرچی بوده همون واقعا چیزی به نام دلتنگی برای فرزند ندارن 

ببین بعضی آدما ذاتا مهربون نیستن، حالا میخواد مادرمون باشه یا غریبه... اینطوری هستن دیگه... کم عاطفه ...

واقعا اره انگار بعضی ادما مهربون نیستم ای کاش منم ادمی بودم میگفتم ارامش خودم مهم تر حالا طرف مقابلم میخاد مادرم باش یاهرکس صدحیف فقط ارزوم این خودم مادرخوبی باشم که حسرتایی ک من خوردم وبچم نخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم چه شانسی واقعا یه دوست صمیمی دارم خانوادگی رفت اماداریم بعداین دانشگاه که میرفت خوابگا میگفت ما ...

عزیزم حق داری

منم همینجور بودم _ میدیدم مادر شوهرم چه کارا برای بچه هاش میکرد _ طلاهاش و فروخت که پسرش خونه بخره 

ولی مامان من همیشه رو حساب کتاب بود همه چی

حتی راحت نفرین میکرد😑

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
عزیزم حق داری منم همینجور بودم _ میدیدم مادر شوهرم چه کارا برای بچه هاش میکرد _ طلاهاش و فروخت که پ ...

مادرمنم به قول شما حساب کتابی اصلل کلا وقتی زنارییسن توخونه یه روحیه مردانگی به خودشون میگیرن ک مامان منم همونجوریه

خب اونا که قدیمی بودن مگ غیراین  ک من ک الان محبت ندیدم دلم میخاد بچه دارشدم مثل مامان خودم نبا ...

میدونم درکت میکنم ولی متاسفانه تجربه به من ثابت کرده کسانی که مادر مهربون نداشتن ناخودآگاه مثل مادرشون میشن

واقعا اره انگار بعضی ادما مهربون نیستم ای کاش منم ادمی بودم میگفتم ارامش خودم مهم تر حالا طرف مقابلم ...

میفهمم چی میگی من شخصا خیلی عاطفی هستم و تقریبا همین مشکل تو رو دارم خیلی هم بابتش اذیت میشم.

انشااله که حتما تو مادر حامی و مهربونی هستی ❤️

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
مادرمنم به قول شما حساب کتابی اصلل کلا وقتی زنارییسن توخونه یه روحیه مردانگی به خودشون میگیرن ک ماما ...

دقیقن مامان منم زن سالار بود

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

هر چی از طرف خانواده و فامیل شما کمک مالی کمتری برسه به تو , به جرات میگم به نفع زندگیته. چون خود شوهرت مجبور میشه هزینه کنه.

شک نکن برادرشوهرت قدردان کادوهای مادرزنش نیست. بهت قول میدم. هر چی کمتر بخرن داماد بهتره واسشون

استارتر تو داری ظاهر زندگی بقیه رو می بینی 

تو چه خبر داری اونا تو خونه شون چجوری ان 

مطمئنم اونام هزار و یکی مشکل دارن مگه دیوونن بروز بدن ؟

مثلا ما خودمون از نظر مالی متوسطیم ولی وقتی میریم خونه عموم یا با زنعموم میریم خرید مامانم کلی بهم میگه چند دست لباس دیگه هم برات بگیرم (از اون گرونا) منم میدونم مامانم توانشو نداره میگم نه نمیخوام دوست ندارم و فلان و بیسار 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
استارتر تو داری ظاهر زندگی بقیه رو می بینی  تو چه خبر داری اونا تو خونه شون چجوری ان  مط ...

خب من خودم به چشم دیدم ک بارهاوبارهامامانش براش خرید میکن اونا مثل ماها نیستن ک شوهرکردن بچشونو بزارن کنار خانوادش خیلی حامین شاید مشکلات دیگ ای داشت باشن اما از لحاظ حامی بودن ازلحاظ محبتی خیلی اوکی هستن

هر چی از طرف خانواده و فامیل شما کمک مالی کمتری برسه به تو , به جرات میگم به نفع زندگیته. چون خود شو ...

خب شوهر ادمم گناه دار من یادمه جاریم مبل خریدن بعد پول نداشتن مامانش سوپرایزی براشون میزناهارخوری گرفت بعدمن داشتم خودمو میکشتم مامانم یه فلاکس هم برام بخراونم جهاز واقعا درتوانشون هست البته خانواده جاریم بهتز ولی خب اینام ضعیف نیستن

عزیزم حق داری منم همینجور بودم _ میدیدم مادر شوهرم چه کارا برای بچه هاش میکرد _ طلاهاش و فروخت که پ ...

ولی نمیخام بی انصافی کنم هرموقع بهش بگم فلان قد پول میخام سریع میزن به حسابم البته اینم میدون ک خوش حسابم بهش برمیگردونم

میدونم درکت میکنم ولی متاسفانه تجربه به من ثابت کرده کسانی که مادر مهربون نداشتن ناخودآگاه مثل مادرش ...

نمیدونم من کارم بابچه های کوچیک شاید این روم تاثیرمثبت بزار