2777
2789

واااای نمیدونم چرا همیشه از شبکه ی چهار بدم میومد حتی بهترین چیزام پخش میکرد نگاه نمیکردم 😂😂😂

زندگی پس از زندگی رو تو گوشی نگاه کردم و دوس داشتم الان زدم شبکه چهار دارم قسمت جدید رو نگاه میکنم 

دلم می خواد خاموشش کنم با گوشی نگاه کنم 😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیچاره شبکه چهار🥴

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

منم همینطور

ولی بهتره دیدگاهمون رو تغییر بدیم

اونم شبکه ست دیگه😐👍🏻☕️

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

وای بعضی موقعا یه سریالا و فیلم سینمایی خارجی قشنگی میزاره که نگو

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

منم بخاطر زندگی پس از زندگی عاشق شبکه چهار شدم

نمیدونستم اینقد جذاب این شبکه😍😂

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

برنامه زندگی پس از زندگی عاااااالیه، ارزششو داره بخاطرش شبکه چهارو نگاه کنی، من و خانوادم که چندساله ماه رمضونا دم افطار هیچ برنامه ای رو نگاه نمیکنیم فقط زندگی پس از زندگی رو نگاه میکنیم

✨...الله که باشد همه چیز خوبه...✨