2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر کرده کمک کنید

699 بازدید | 35 پست

سلام آبجیا.

من و همسرم دوست بودیم‌ و باکلی سختی های پیش رومون ازدواج کردیم، خانواده من وضعیت مالی خوبی ندارن و شوهرم همه جهیزیمون خرید .

من خودم‌قبل ازدواجمون شاغل‌بودم وقتی عقد کردیم شوهرم اجازه نداد سرکار برم و گف خودم‌ خرجیت میدم .

میدونم خیلی فشار روش هست تواین وضعیت مملکت اما خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه حقوقش ماهی 25-30تومن هست .

برای عید هنوز هیچ‌خرید و آرایشگاهی حتی انجام ندادم و‌نرفتم چون شوهرمو‌درک میکنم فشار زیادی روش هست هیچی ازش‌ نخاستم، دیشب نمونه کارای میکروبلیدینگ ابرو‌ نشونش دادم بهش گفتم نظرت چیه ابروهامو میکرو کنم گفت باشه . اما چند دقیقه گذشت ناراحت شد گف خیلی هزینه روی دوشم هست و...اصلا درکم نمیکنی.

من فقط نمونه کار نشونش دادم حتی بهش نگفتم چه تاریخی میخوام انجام بدم و حتی ازش پول هم نخاستم .

خرجی ماهانه 3تومن بهم میده  و 2تومن هم قبل ازدواجمون چیزی خریدم قسط اونم میده ، اما دراصل خرجی ماهانم 3تومنه  میخواستم ازهمون پول استفاده کنم.

اومدیم خونه با حالت قهر گرفت خوابید . من تا صبح خوابم نبرد چون عادت نداشتم بدون توجهش بخوابم‌ و خیلی اذیت شدم بهش پیام دادم معذرت میخام ناخاسته ناراحتت کردم و باحالت گله مند بهش گفتم فقط نمونه کارنشونت دادم هیچ تاریخ زمانی بهت نگفتم که واکنش نشون دادی. 

صبح که رفت سرکار پیامم قطعا خونده الان باهاش تماس گرفتم خیلی سرد جوابمو داد قلبم داره آتیش میگیره🥲چیکارکنم به نظر شما ؟

تاحالا شده واسه یه کاری ذوق داشتع باشید بعد ذوقتون کور کنن از انجام میکرو ابروهامم منصرف‌شدم دبگه ذوقی‌ براشون ندارم اما چیکارکنم همسرم باهات خوب بشه ، معذرت میخام پیامم طولانی شد

انقدر نسبت به عکس العملش و رفتاراش حساس نباش

چیزی نگفتی که انقدر شلوغش کرده

فرض بر اینکه میخواستی انجام هم بدی میتونس بگه یه زمانِ بهتر برو که دستم باز باشه

زن اگه نیازاشو به شوهرش نگه به کی بگه

دیگه پیام نده و پیگیرش نشو 

هرچی هم فشار روشون باشه ماهم که صبح تا شب تو خونه نشستیم آدمیم داریم برا زندگی تلاش میکنیم اون بیرون از خونه تو داخل خونه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

اتفاقا شوهرت تورو درک نکرده

حالم بده....مثل دریایی که ماهیاش مردن🐋🌊مثل اسمونی که ابراش غصه دارن🌬مثل زمینی که درختاشو قطع کردن🍃مثل اونی که یه اتفاق براش میفته و هیچکسو نداره براش تعریف کنه😿مثل یه اهنگی که میتونی مدام باهاش گریه کنی🎼🖤من به اندازه تموم حال بدیایی دنیا حالم بده...🌝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر نسبت به عکس العملش و رفتاراش حساس نباش چیزی نگفتی که انقدر شلوغش کرده فرض بر اینکه میخ ...

اره بخدا میتونست بهم بگه هروقت دستم باز شد انجام بده حتی تاریخ و زمان هم بهش نگفتم الانم‌مثل احمقا نشستم گریه میکنم بخاطر رفتارش ، بیشتر بخاطر بی تفاوتیش ناراحتم 

انقدر نسبت به عکس العملش و رفتاراش حساس نباش چیزی نگفتی که انقدر شلوغش کرده فرض بر اینکه میخ ...

👏👏👏.

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

برام عجیبه چرا استارتر اینقدر بچگونه رفتار میکنه نمیدونم چند سالشه ولی قطعا کسی که اینقدر بچه هست هنوز وقت شوهر کرونش نبوده که اینجوریم واکنش نشون بده و شوهرشم نقطه ضعف بگیره ازش

کاش همه صبر کنن بزرگ و منطقی که شدن ازدواج کنن

کاش میشد بشی🖤💔
اره بخدا میتونست بهم بگه هروقت دستم باز شد انجام بده حتی تاریخ و زمان هم بهش نگفتم الانم‌مثل احمقا ن ...

تازه ازدواج کردین؟

ببین انقدر ازین چیزا تو زندگی پیش میاد که آدم بخواد بشینه واسه هر کدومشون ناراحتی کنه دیگه هیچی ازش نمیمونه

منم اوایل ازدواج خیلی نسبت به عکس العمل همسرم حساس بودم

دیدم هرچی بیشتر توجه میکنم اون بیشتر خودشو میگیره دیگه فهمیدم باید با مرد با سیاست رفتار کرد 

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
من 21سالمه همسرم 23

هر دوتون خیلی بچه اید

از رفتارتون و توضیحاتت کاملا متوجه شدم بخاطر همین پرسیدم

یکم عزت نفس داشته باش دختر زشته این رفتار

قهر کرد که کرد ببخشید به درک مهم تر از قهر اون عزت نفس توعه نگران نباش تو خودتو سفت بگیر خودش میاد به دست و پات میپیچه ولی اینجوری تو ارزش خودتو حفظ کردی

کاش میشد بشی🖤💔