سلام آبجیا.
من و همسرم دوست بودیم و باکلی سختی های پیش رومون ازدواج کردیم، خانواده من وضعیت مالی خوبی ندارن و شوهرم همه جهیزیمون خرید .
من خودمقبل ازدواجمون شاغلبودم وقتی عقد کردیم شوهرم اجازه نداد سرکار برم و گف خودم خرجیت میدم .
میدونم خیلی فشار روش هست تواین وضعیت مملکت اما خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه حقوقش ماهی 25-30تومن هست .
برای عید هنوز هیچخرید و آرایشگاهی حتی انجام ندادم ونرفتم چون شوهرمودرک میکنم فشار زیادی روش هست هیچی ازش نخاستم، دیشب نمونه کارای میکروبلیدینگ ابرو نشونش دادم بهش گفتم نظرت چیه ابروهامو میکرو کنم گفت باشه . اما چند دقیقه گذشت ناراحت شد گف خیلی هزینه روی دوشم هست و...اصلا درکم نمیکنی.
من فقط نمونه کار نشونش دادم حتی بهش نگفتم چه تاریخی میخوام انجام بدم و حتی ازش پول هم نخاستم .
خرجی ماهانه 3تومن بهم میده و 2تومن هم قبل ازدواجمون چیزی خریدم قسط اونم میده ، اما دراصل خرجی ماهانم 3تومنه میخواستم ازهمون پول استفاده کنم.
اومدیم خونه با حالت قهر گرفت خوابید . من تا صبح خوابم نبرد چون عادت نداشتم بدون توجهش بخوابم و خیلی اذیت شدم بهش پیام دادم معذرت میخام ناخاسته ناراحتت کردم و باحالت گله مند بهش گفتم فقط نمونه کارنشونت دادم هیچ تاریخ زمانی بهت نگفتم که واکنش نشون دادی.
صبح که رفت سرکار پیامم قطعا خونده الان باهاش تماس گرفتم خیلی سرد جوابمو داد قلبم داره آتیش میگیره🥲چیکارکنم به نظر شما ؟
تاحالا شده واسه یه کاری ذوق داشتع باشید بعد ذوقتون کور کنن از انجام میکرو ابروهامم منصرفشدم دبگه ذوقی براشون ندارم اما چیکارکنم همسرم باهات خوب بشه ، معذرت میخام پیامم طولانی شد