2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهر کرده کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 35 پست
بله عزیزم درست میگید شما، زنو مرد باید تو تمام لحظات شرایط همو درک کنن. اما یه مورد دیگه هست اینکه ا ...

ما که نمیدونیم شوهر اسی جزٕ اون بعضی مردا هست یانه،اینو خود اسی باید تشخیص بده،ولی اینکه مث بعضی کاربراهم بیایم بگیم به درک که ناراحته ولش کن سگ محلش کن و...کار درستی نیس،اسی هم کم سن و سال و بی تجربس میره میزنه همه چیو خراب میکنه،درکل اکثر مردا وقتی تو شرایط کاری اوضاشون به هم ریختس وفشار روی اعصاب و روانشونه همسرش باید بدونه تو این دوران حتی کوچیکترین چیز میتونه باعث واکنش و ناراحتیش بشه،بیاید قبول کنیم آقایون دغدغه های فکریشون چندین برابر خانوماس،اینایی که همیشه از شوهراشون طلبکارن وفک میکنن برده وغلام نون آور اختیار کردن واحساساتشون هیچ اهمیتی نداره رو ول کن،الکی نیست که زندگیا هنوز شروع نشده میره به سمت طلاق،والا ماهم داریم زندگی میکنیم وبا درک متقابل هیچوقت بینمون مشکلی نبوده خداروشکر،درمقابل هم یه وقتایی زن حال وروانش به هم ریختس واینجا میتونه کاملا انتظار ری اکشن خوب وهم دلی از شوهرش داشته باشه

چقد طولانی شد😛

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بنظرم خیلی تو فشار گذاشتیتش و یه جوری اینقد بهش فشار آوردی یه دفعه ترکونده !!! آخه کدوم پسر ۲۳ ساله ...

اگه تمام حرفات هم درست باشه

بازم از طرف زنش اصرار و لجبازی در کار نبوده

زن و مرد اگه بخوان اینطور باهم برخورد کنن

و زن تا عمر داره زیر دِین باشه که شوهرم جهازمو خریده خرجی میده دیگه این رابطه میشه رابطه ارباب برده ای

استارتر سنی نداره تجربه زندگی نداره و اینجور که معلومه خیلی هم حرف شنوی داره از همسرش

پس همسر میتونه خیلی راحت بگه فعلا نه الان نمیتونم هزینه کنم

قهر و ناراحتی و سردی هیچ زندگی ای رو پیش نبرده  جز اینکه کم کم زنش نسبت به قهراش کم اهمیت میشه و اونموقعس که دعواهای بزرگترشون شروع شه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که نمیدونیم شوهر اسی جزٕ اون بعضی مردا هست یانه،اینو خود اسی باید تشخیص بده،ولی اینکه مث بعضی کار ...

نه واقعا درک متقابل لازمه زندگی مشترکه وگرنه هرکی ساز خودشو میزنه و سنگ رو سنگ بند نمیشه. اما جدای از شرایط مالی و کاری، کلیت مردا اینه زنی که خرجی نداشته باشه می‌خوان و مردی که با صحبت در مورد علائقت آنقدر بهم می‌ریزه رو نباید خیلی باهاش کنار اومد. البته بقول شما هرکسی همسرشو باید بشناسه و بدونه دلیل رفتارش چیه. 

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
نه واقعا درک متقابل لازمه زندگی مشترکه وگرنه هرکی ساز خودشو میزنه و سنگ رو سنگ بند نمیشه. اما جدای ا ...

توضیحات اسی نشون میده شوهرش مردی نیس که زن بی خرج بخواد،به خاطر همین نظر من این بود که ناراحتیش به خاطر فشار کاری و غیرس

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎