2777
2789
عنوان

این موضوع دهنمو درگیر کرده

115 بازدید | 11 پست

سلام خانمای عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه 

ممنون میشم اگر نظری دارید بهم بگید چون این موضوع دهنمو درگیر کرده 

من یه دوستی داشتم که ایشون یکسال از من کوچیکتر بعد حدود ۸سال پیش فکر کنم پدرشون بعد از چندسال مبارزه با سرطان فوت شدند بعد تو این مدت ما باهم خوب بودیم خیلی وقتها باهم درد و دل میکردیم تا پارسال 

ایشون کنکور داشتن بعد هیچ جا هم نمی‌رفتند کلا فقط بعضاً باهم همو می‌دیدیم که اتفاقا تو یکی از همین دیدار ها به من گفتند شاید شاید ما مهاجرت کنیم به یه شهر دیگه و به من گفتند که اصلا به هیچکس نگم چون این فقط یه احتمال 

خلاصه کنکور که دادند هم همچنان هیچ جا نمی‌رفتند یه روز خاله ایشون منو میبینه و میگه شما نمیدونی چرا هیچ جا نمیره نه خونه ما نه خونه مادربزرگش گفتم کنکور خیلی فشار داره از طرفی با اینکه ۷سال میگذره از فوت پدرش اما خب سخته ممکنه یه مقدار افسرده شده باشه نگران نباشید 

و قصد من از این حرف فقط این بود که عادیه این رفتار ها ازش

بعد چی شد؟

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

خلاصه گذشت و یه دوهفته بعد مثل همیشه که پیام میدادم اینبار زنگ زدم و دیدم خیلی ناراحته و بعد از کلی اصرار از طرف من که دلیل ناراحتیشو بگه گفت که از دست من ناراحته که گفتم افسرده 

گفت من همین چند روز پیش باهاشون رفتم تفریح. افسرده که نیستم منم با اینکه تعجب کردم اما عذرخواهی کردم گفتم ببخشید واقعا نمی‌دونستم ناراحت میشی 

از اون به بعد هرچقدر زنگ زدم و پیام دادم جواب نداد 

حدود۴ماه بعد فهمیدم مهاجرت کردن دوباره زنگ زدم پیام دادم جواب نداد 

از خواهرش احوالشو می‌گرفتم اونم می‌گفت خوبه و وقتی می‌پرسیدم خواهرت از من ناراحته می‌گفت نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا احساس میکردم ناراحته 

بعد ایشون تقریبا دیگه با هیچکدوم از دوستاش ارتباط نداشت جز من یکی از همون دوستا اومد به من گفت می زنگ میزنم چرا جواب نمی‌ده گفتم والا نمیدونم جواب منم نمی‌ده واقعا دیگه به این موضوع رسیدیم که اون کلا میخواد با ما قطع رابطه کنه اما حقیقتا دلم نیومد بازم سراغشو از خواهرش گرفتم تا همین به هفته پیش که دیدم تو ایتا فعالیت داره و بهش پیام دادم و اونم جوابم داد 

بعد من بهش گفتم ببخشید واقعا من نمی‌دونستم ناراحت میشی فقط خواستم خانواده درکت کنند اگر میدونستم اینقدر ناراحت میشی اصلا چیزی نمیگفتم 

اونم گفت نه اصلا چرا فکر کردی ناراحت شدم مگه دیوونه ام من اصلا ناراحت نبودم فقط سرم یکم شلوغ بود 

بعد یهو گفت مشهد رفتی؟راهیان نور چی؟

ازم چیزای متفرقه میپرسید بعد یهو گفت من دندونم رفتم فلان جا درست کردم حتما تو هم برو

چه عجیب

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
بعد چی شد؟

میگم به نظرتون مشکوک نیست؟این دوستم همه چیز رو به من می‌گفت یعنی کلا دوستای مدرسش رو نمیدونم اما از بین جمع دوستانه ای که داشتیم فقط با من در رابطه بود اما حتی جواب همکلاسی‌هاشو هم نمی‌داده بعد همه چیز رو هم به من می‌گفت 

مطمئنم فهمیده من به خواهرش پیام دادم حتی گفتم به خواهرت بگو گوشیش رو جواب بده اما نداد 

حالا اینا به کنار به نظرتون چرا باید به من بگه اگر مشکل دندون داشتی برو اینجا خیلی عالیه و توپه 

یا من خیلی امسال مشهد رفتم تو چی 

یا من می‌خوام برم اردو جهادی 

آخه من پشت کنکوری ام هنوز دلم شکست اینجوری گفت چون با دانشگاه میخواد بره منم خیلی همیشه دوست داشتم برم 

به نظرتون می‌خواسته به رخ من بکشه؟

خدایی نکرده شاید چیزی شده فعلا نمیخواد کسی بدونه

بسپرش به زمان

حلال خیلی از مشکلاته

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
میگم به نظرتون مشکوک نیست؟این دوستم همه چیز رو به من می‌گفت یعنی کلا دوستای مدرسش رو نمیدونم اما از ...

احتمالش هست ولی چون باهات راحت بوده اینو گفته

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

حتی من خودمم افسردگی داشتم و اونم میدونست این موضوع رو اما عجیب تر از همه برام اینه که چرا از این چیزا میگه 

خب ما تو یه شهر کوچیک هستیم که تا مرکز استان ۲۰کیلومتر هست بعد اونا رفتن مرکز استان 

می‌گفت اینجا عالیه 

یه دوست پیدا کردم همسن خودته 

یه جا رفتم ترمیم دندونپزشکی تو هم برو خیلی جای باحالیه 

مشهد خیلی رفتم امسال تو چی 

لباس عید چی خریدی؟من مامانم رفته پارچه به انتخاب خودش خریده برامون داده خیاط 

دانشجوی فرهنگیان هست و حقوق داره اما قسمت جالب قضیه اینجاست که مامانبزرگش میگه نشسته فقط تو اتاق درس میخونه میخواد دوباره کنکور بده فرهنگیان یه چیز بهتر قبول بشه الان فکر کنم آموزش استثنایی هست میخواد فرهنگیان برای بچه های عادی بشه 

ممنونم ازتون که نظراتتون رو گفتید 

من دیگه برام مهم نیست اون دوستم باشه یا نه چون دیگه همو نمیبینیم 

فقط این برام عجیب بود چرا یهو بدون اینکه من بپرسم حتی بهش بگم اونجا چطوره خوبه این چیزا رو بگه