2777
2789

نزدیک اذانه صبحه جوونه 18سالشه امروز صبح میره سرکار تصادف کرده 

ای سی یو بستریه ب هوش نیومده هنوز

توروخدا هر تعداد ک می تونید امن یجیب بخونید 

الهی ک خدا اجرتونو بده

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

الهی که خدا به خودشو خانوادش رحم کنه🤲

یک حمد و ۱۰مرتبه امن یجیب میخونم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی که خدا به خودشو خانوادش رحم کنه🤲 یک حمد و ۱۰مرتبه امن یجیب میخونم

خیرشو ببینی الهی 

از دنیا برادر ی مادر داره پدرش فوت شده همه امید مادرشه

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

واییییی یاد داداشم افتادم نابود شدم🙂💔

خدا به پدر مادرش رحم کنه 

یا امام رضا تورو به اقا امام جوادت قسم میدم این بچه رو به پدرو مادرش برگردون داغ جوون خیلی سخته تورو به اقا امام جوادت قسم نزار کسی داغ جوون ببینه سخته بخدا ک سخته کمر میشکونه🙂💔

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
واییییی یاد داداشم افتادم نابود شدم🙂💔 خدا به پدر مادرش رحم کنه  یا امام رضا تورو به اقا اما ...

بابا ندارع  ی برادر داره ک پی کارای خودشه ب مادر دارع 

پدرش بخاطر سرطان چند سال پیش فوت شد

راضی باش ب رضای خدا💙🥲

بابا ندارع  ی برادر داره ک پی کارای خودشه ب مادر دارع  پدرش بخاطر سرطان چند سال پیش فوت ش ...

الاهی بمیرم ایشالله به هوش بیاد خدا به دل مادرش نگاه کنه فقط 

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃