2777
2789
عنوان

قانون جذب بعد سال ها برام اثر کرد 😆

6458 بازدید | 106 پست
مجرد که بودم خانوادم با یه خانواده ای آشنا شدن که پسر مجرد طلا فروش داشت ، هر دو خانواده راضی به وصلت بودن و پسره دو دل بود ، میدونستم بی میل نیس بهم ولی اینکه چرا جلو نمیومد واسم سوال بود. بعد دوسال خسته شدمو یه به درک جانانه به خودم تقدیم کردمو با یکی دیگه آشنا شدمو ازدواج کردم ، لااقل شوهرم هر چی که بود شل کن سفت کن راه نمینداخت ، روز عروسیم مادر و خواهرای اون پسر سنگ تموم گذاشتن و مامانش موقع دادن کادوها انگشتر گرون دستم کرد ، شوهرم بدجور ترسید و احساس خطر میکرد و من رو از رفت و آمد با اونا منع کرد اما .....
هیچ  
خب ب توان هزار
اگر مردی 👱🏻می خواهد همسرش👰🏻 مانند فرشته ها بی نظیر باشد اول باید مکانی چون بهشت🎑 برایش فراهم کند.....!!!!👌🏻 خانوما خیلی ریز برید اون دست قشنگه رو ......👏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما نمیشه واقعا جلوی بعضی اتفاقا رو گرفت ، یکسال بعد ازدواجم شوهرم با خوشحالی تمام و به کنایه به من گفت فلانی رو با یه دختر دیدم ، دختره دوستته گویا قصد ازدواج باهاش داره ، من هم از ته دل خوشحال شدمو واسش آرزوی خوشبختی کردم ، تو اون مدت پسره همه سرمایشو از دست داد و ورشکست شد و از نو شروع کرد و مطمعنا وضع مالیش بخوبی اون روزا نبود
هیچ  
تا اینکه من بعد دوسال جدا شدم ، و حالا بعد از گذشت مدت زیاد از طلاقم روحیمو بدست آوردمو ورزش رو شروع کردم ، اینم بگم که خواهر اون آقا تو بدست آوردن روحیه من سنگ تموم گذاشت و نمیذاشت تو خونه بمونم با یه ماشین قراضش میومد دنبالمو روزای تعطیل تو کوه و ورزش بودیم
هیچ