تو تاپیکای قبلم گفتم که ما تو ساختمان خانواده همسرم زندگی میکنیم تازه ن رایگان بلکه اجاره کردیم،نمیدونم چرا همسرم با وجودی که از اول زندگیمون خانواده اش واقعا هیچ قدمی واسمون برنداشتن نمیتونه دل بکنه، دیگه واقعا خسته شدم میخوایم هرکاری کنیم اول میره به اونا میگه، مثلا الان قهریم قرار بود قبل از دعوامون ماشین بخریم در نبود من ماشینی که باباش گفته رو خریده
می زارم تو اسید خودشون بسوزم الان دو ماهه باردارم خونریزی داشتم مادر شوهر تو روم می گه بچت تا سه ماهگی میمونه سقط میشه الآنم که اومدم خونه مامانم یه زنگ نمی کنه حالم رو بپرسه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چقدر احمقن بعضی مادر شوهرا.عروس بساز دارن ولی قدر نمیدونن.کاش اینجور آدمها عروسای پاچه پاره گیرشون میومد.من که هر کاری کردم دوسم داشته باشن اما نشد هر بار یه کرمی ریختن.مشکل اصلی هم شوهر خودمونه.همه ما شاید برادر شوهری داریم که بلد بود روابط همسر ومادرشو متعادل نگه داره و الان زنش تاج سر خانوادشه
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰