2777
2789

تو تاپیکای قبلم گفتم که ما تو ساختمان خانواده همسرم زندگی میکنیم تازه ن رایگان بلکه اجاره کردیم،نمیدونم چرا همسرم با وجودی که از اول زندگیمون خانواده اش واقعا هیچ قدمی واسمون برنداشتن نمیتونه دل بکنه، دیگه واقعا خسته شدم میخوایم هرکاری کنیم اول میره به اونا میگه، مثلا الان قهریم قرار بود قبل از دعوامون ماشین بخریم در نبود من ماشینی که باباش گفته رو خریده

می زارم تو اسید خودشون بسوزم الان دو ماهه باردارم خونریزی داشتم مادر شوهر تو روم می گه بچت تا سه ماهگی میمونه سقط میشه الآنم که اومدم خونه مامانم یه زنگ نمی کنه حالم رو بپرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت و آمد کمتر آسایش بیشتر البته باید جوری فضای خونتون رو‌ صمیمی نگه داری که اصلا همسرت خودش میلی ب ...

ااخه عزیزم ی ساختمون هستیم از رو عمد ساعتای رفت و آمد همسرم تو پاگرد پله وایمیستن

می زارم تو اسید خودشون بسوزم الان دو ماهه باردارم خونریزی داشتم مادر شوهر تو روم می گه بچت تا سه ماه ...

دقیقا 20روز بیشتره خونه مامانمم سر دخالتاشون،خوشحالم هستن

می زارم تو اسید خودشون بسوزم الان دو ماهه باردارم خونریزی داشتم مادر شوهر تو روم می گه بچت تا سه ماه ...

چقدر بد جنسن به نوه خودشونم رحم نمیکنن انشالله به کوریشون سلامت بدنیا میاد

راستش برای من کم کردن رفتو امد جواب داد حتی همسرت میره تو کمتر برو ولی هی به شوهرت نگو نرو 

ااخه ما ی ساختمونیم،شوهرم همش میگه توام بیا،اگه برم که هیچی نرم میشه ی عقده ایه زبون نفهم

چقدر احمقن بعضی مادر شوهرا.عروس بساز دارن ولی قدر نمیدونن.کاش اینجور آدمها عروسای پاچه پاره گیرشون میومد.من که هر کاری کردم دوسم داشته باشن اما نشد هر بار یه کرمی ریختن.مشکل اصلی هم شوهر خودمونه.همه ما شاید برادر شوهری داریم که بلد بود روابط همسر ومادرشو متعادل نگه داره و الان زنش تاج سر خانوادشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰