2777
2789
عنوان

لغو نمایندگی فروشگاه گندم

4248 بازدید | 10 پست

سلام ما چند ماهی میشه که نمایندگی یکی از شعب فروشگاه گندم رو به عهده گرفتیم با قرارداد سه ساله حالا به دلایلی راضی نیستیم و میخوایم جمعش کنیم اما جریمه ۴۰۰ میلیونی داره کسایی که اطلاعاتی از لغو قرارداد این فروشگاه ها دارن یا حقوقدانای عزیز بگید راهی هست بدون پرداخت جریمه زودتر از قرارداد ببندیم 

مراحلش چیه برا نمایندگی گندم  میشه خلاصه وار بگی ؟ چقدر سرمایه میخواد از کجا شروع کردین؟!

مراحلش سادس در جریان جزئیاتش نیستم چون نبودم موقع امضا اما یه مغازه تهیه میکنی یه قرارداد امضا میکنی چند تا چک میدی ضامن جنسایی که قراره رایگان برات بیارن و قفسه ها و یخچالشم بخوای خودت میخری نخوایم با چک برات میارن کم کم از حقوقت برمیدارن یه خونه گرو میزاری که هیچجوره نتونی جنساشونو بدزدی بعدم چندروز کلاسای اموزشیشون میری و تمام 

از من بپرسی به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم سراغ اینکار بری فشار روانی که رو دوشه خانوادم انداخته به هیچیش نمی ارزه رسما دارن از فروشنده هاش بیگاری میکشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه فروشنده گندم داریم تو همسایه فامیلمونه وضعشون خوبه 

برا همون پرسیدم 

شاید علاقه ندارن 

وگرنه اینا ک میگم باغ دارن میلیاردی ماشین و خونه بزرگ 

البته نمیدونم چقدرش از درامده یا چقدرش از ارث ولی اوضاشون خوبه

اخه فروشنده گندم داریم تو همسایه فامیلمونه وضعشون خوبه  برا همون پرسیدم  شاید علاقه ندار ...

اینی که شما میگی نمایندگی کوروشم همچین ثروتی نداره تو گندم یه مغازه دار میشه که سرمایه نداره مغازشو خودش تهیه میکنه بقیه چیزارو گندم بهشون میده یه فروشگاه کوچیک میزنه

به احتمال زیاد ثروتشون از ارث رسیده

سلام

اگر حق فسخ گذاشته باشند ولی شما فروش مناسب نداشته باشید و حق با شما باشه و بتونید ایراداتی از سیاست کلی شرکت بگیرید،میتونید شکایت کنید و از دادگاه تقاضای داور کنید .

اگر داور تشخیص بده که حق با شماست و صرفه اقتصادی نداره، حق فسخ لغو میشه ولی قسط مابقی وسایل باید از محل ضمانت پرداخت بشه

تو رو خدا به خاطر زندگیتون نمایندگی نگیرین بیچاره میشین 

قوه قضایی باید ورود کنه اینا رسما پول شویی میکنن دزدی میکنن نزول میکنن 

من نمایندگی دارم فقط دارم ضرر میدم طلا فروختم ماشین موتور فروختم دادم به اینا 

زورمونم نمیرسه اسیر اینا شدم 

قراردادشون یکطرفه هست حتما قبل از امضا با وکیل هماهنگ شود

یکی ازنزدیکان قرار داد بسته وشرکت چندفقره چک وسند ملک رو ضمانت گرفته.

الان ماهانه از حقوقشون بیمه کسر میکنن  اما بیمه شون نکردن.

ازطرفی جنس رو بصورت انبوه ونزدیک به تاریخ انقضا    اجباری به فروشگاه تحویل میدن. بعد که تاریخ محصولات منقضی میشه   میگن خود فروشگاه باید ضررشو بده

اصلا یک همچنین قاعده ای هیچ کجا نیست.

الان این بنده خدا هم خودش هم ملکش داره بصورت رایگان در خدمت شرکت هست و ۳ ساله باید بیگاری بکشه