2777
2789
برای حاجتش @آرزوهام3    

قربونت برم من💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

واست ایت الکرسی میخونم عزیزم این چه سرنوشتیه خدابه دلت صبر بده

دلم آتیش دم عیده دلم پر میکشه واسه پسرم امروز دادگاه بودم تو راه برگشت از مسیر بهزیستی پسرم رد شدم حالم زاره دعا کن طاقت بیارم شیش بار خودکشی کردم دلم نمیخواد گناه کنم ولی سال تحویل خیلی دلم میخواد پیش خدا باشم زندگی نامم تو تاپیک هست نمیدونم با چی داری میری ولی تو راه حوصلشو داشتی بخون تا بتونی با خون دل انگار که برا خواهرت دعا داری میکنی دعا م کنی سرگذشتم سنگ و به گریه میندازه  ترو خدا به اون حسینت بگو دل یه مادر برا جگر گوشش تنگه بهش بگو بی پناهه تو این دنیا به این بزرگی نه کسیو داره نه سقفی بهش بگو بهم عیدی بده دیگه نا ندارررررمم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززم حاجتی که میخواستیم براورده شد😭 

به خیلی از کاربرای نی نی سایت که حرم یا کربلا بودن سپرده بودم دعا کنند

ازت ممنونم❤

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
دلم آتیش دم عیده دلم پر میکشه واسه پسرم امروز دادگاه بودم تو راه برگشت از مسیر بهزیستی پسرم رد شدم ح ...

عزیزم من دیشب زندگی نامتو خوندم،خیلی ناراحت شدم،خییییلی،واست صلوات میفرستم سعی میکنم همیشه به یادت،برای ارامشت دعا و صلوات بفرستم،توهم اگه از نظر مالی خونه داری که به نام خودت باشه طلاق بگیر،یکم برو سر کار،بعد بچتوبیارپیش خودت،یا کاری کن که بچه رو هم بتونی ببری

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
عزیزم من دیشب زندگی نامتو خوندم،خیلی ناراحت شدم،خییییلی،واست صلوات میفرستم سعی میکنم همیشه به یادت،ب ...

ممنونم دوست گلم که وقت گذاشتی همچنین مرسی بابت دعات ،من الان دوسال شوهرم رفته خونمم ازم بالا کشسد جایی برا موندنم ندارم پسرمم گذاشتمش بهزیستی

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞