2777
2789

سلام، عزیزم لطفا واسه من و خانوادم دعا کن

طاعات و عبادات همه قبول انشالله⁦❤️⁩ خوش به سعادتت🥰🥰

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا به آقا بگوهوای من وداشته باشه مثل همیشه که داشته بگو ازاونی که میترسم اتفاق نیفته

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
ممنونم دوست گلم که وقت گذاشتی همچنین مرسی بابت دعات ،من الان دوسال شوهرم رفته خونمم ازم بالا کشسد جا ...

خواهش میکنم گلم پس خودت کجاهستی؟چجوری میگذرونی؟

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
خواهش میکنم گلم پس خودت کجاهستی؟چجوری میگذرونی؟

خودم در به در خونه این و اون تا خرخره رفتم تو قرض و بدهی شب عید این اوضا منه خسته شدم دیگه واقعا بریدم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

تورو خدا دعا کنید برا دل پردرد مهدی "عج

برای اینک همه درست  بندگی کنیم برای خدا

برای اینک همه پیرو ولایت علی ابن ابیطالب علیه السلام باشیم و بمونیم. برای ظهور مهدی ارواحنافداه و وفا داری ما به اقا دعا کنید برای آزادی بچه ها ی فلسطین از  هراس و جنگ و خونریزی  دعا کنید،

برای نائب اقا دعا کنید که هم خودشون هم ولایتشون حفظ بشه و بمانه تا صاحب الزمان ظهور کنند و ولایت به دست بگیرند

و دعا کنید برای زندانیا ، بیماران،معتادا ، جوون هامون

ازدواج هایی که موفق باشه و آسان پیش بره

دعا کنید برای منم نشخوار فکری و افکار بدم برا همیشه از بین بره و زندگیمو درست کنم .

رفتید حرم حضرت ابلفضل بهش بگید با من اشتی کنه