2777
2789
عنوان

فردا شب افطاری مهمون دارم بیاید ایده بدید بهم اجیا🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 50 پست
ااا چقد زووود؟ ماه رمضون تازه از راه رسید میزاشتن عرقش خشک شه. اینا بزرگتر بودن حداقل اولین افطار رو ...

اخه خودشون عادت دارن اولین روز بیان اینجا دیگه نمیشه گفت نیان که😂😂😂😂😂مرسی از ایدت جان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی زشته برنج نذارم؟🤔

نه زشت نیست ولی سحر که اونجا نیستن هستن؟ اگه نیستن میتونی برنج و مرغو براشون تو طرف بریزی با خودشون ببرن سحر بخورن 

ما افطار دعوت میشیم خیلی کم برنج بخورن برای همین تو ظرف میریزن ببریم برای سحری

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

خب پس اینم خوبه اوکی مرسی ابجی جون

فدات گلم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

سلیقه من

زولبیا بامیه؛ خرما؛ حلوا؛ شله زرد؛ نان افطاری؛ سوپ؛ نان پنیر سبزی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان   هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
مگه میشه افطاری آبگوشت خورد؟ سنگین نیست..  من افطاری هام برنج ندارم. دیگه همه اینو می دونن..&n ...

آره اتفاقاً خیلی هم همه استقبال میکنن 

من چند ساله افطاری ابگوشت درست میکنم آبش کار سوپ رو‌میکنه گوشت کوبیده اش هم جای شام با سبزی و ترشی و زیتون و...... 

اتفاقاً همه خیلی راضین میگن تنوعه،هرجا میریم سوپ و‌برنج و.......

هم کار من راحتتره؛ آبگوشتمو از صبح میذارم بار حسابی جامیفته ،انرژیمو میذارم برای دسرو.....