2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که اذان گفت پاشو وصو بگیر هم حس و حالت خوب میشه هم عادت میکنی

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

دلتو به خدا بسپار 

قدم اول اعتماد به خدا و توکل هستش عزیزم‌

سعی کن عاشقانه خدارو دوست داشته باشی 

با شور و شوق نمازتو بخون 

به این فکر کن وقتی اذان میشه خدا منتظر توئه که بری به درگاهش

این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹

واسه خودت دعا کن از ائمه بخواه توفیق نماز خوندن نصیبت کنن

منی ک میگفتم واااای نماز باید بخونم

الان موقع اذان انگار میخوام برم معشوقمو ببینم

روزهایی ک نمیتونم بخونم حالم بده و دپرسم

اینا نتیجه دعاهام بود

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

اول از همه باید خودت بخوای اولش سخته ولی تا صدا اذان شنیدی سری کارتو ول کنی بری وضو بگیری..

و از گناه هم  دوری کن ... وقتایی که گناه میکنم تو نماز خوندنم کاهلی میکنم 😔

از خدا کمک بخواه.. بعد هر نماز بگو خدایا شکرت ... خدایا منو از نماز گذاران قرار بده ... بعد هر نماز ار خود خدا بخواه کمکت کنه نماز بعدی رو بتونی  بخونی 

برنامه زندگی پس از زندگی نگاه کن هر روز ساعت ۵ شبکه چهار حرفای قشنگی گاهی درباره نماز میگن 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اول باید ببینی خدا کیه چراباید روزی سه دفه وضو بگیری وبری در محضرش .

بعد مثلا دوسه روز شب ها تااذان گفت نماز بخون بعد ظهر اضاف کن بعد صبح هارو هم اضاف کن

لایک نکنید .توروخدا 

فکر کن یه چیزی گم کردی. 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 

ببین چون نماز رکن دین هست شیطان همه ی قدرتش رو به دست میگیره تا شخص سمت نماز نره. باید اول بدونی هییچ عملی از انسان قبول نمیشه اگر نماز نداشته باشه هییییچ عملی. باید بدونی اولین چیزی که حساب میشه نمازه نباشه بقیه اعمال رسیدگی نمیشه. باید بدونی شفاعت پیامبر و اهل بیت به ترک کننده نماز نمیرسه. حالا ال که دونستی به خاطر ترس از مشکلاتش هم میخونی. اگر یه مدت اول وقت بخونی میبینی چه جواهری داشتی گمش کرده بودی. اینقدر حالتو خوب میکنه که نگو. نماز مثل لیمو شیرینه اول وقت بخوری شیرینه بگذره تلخ میشه تا شیرینه نوش جانش کن. توی گوگل سرچ کن حدیث در مورد کسی تارک نماز. ببین چه خبره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.