2777
2789
هرچیم نیاز داشته باشه دیگه خودشو نباید به حراج بزاره با هر بی سرو پایی بره

کاملا درست است، اما اگر آدم با شخصیت و مجرد و با کلاس و خوب نبود، بالاخره نیاز جنسی اش را چطوری سرکوب کنه؟ مگه از زندگی سهم نداره؟

کاملا درست است، اما اگر آدم با شخصیت و مجرد و با کلاس و خوب نبود، بالاخره نیاز جنسی اش را چطوری سرکو ...

درسته نیاز داره.ولی به چه قیمتی خودتو بدی دسته کسی که بهت تهدی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه متاسفم، درکت میکنم خیلی سخته، الان بهتری؟ تونستی باهاش کنار بیای؟

خداروشکر خوبم خیلی داغون شدم ابجی ولی تونستم تحمل کنم اول های خیلی حالم بد بود ولی الان بهترم ۶ماه هست میرم میام طلاقم نمیده برای سقط بچه هم ازم شکایت کرده مهریمو داد ولی میگه طلاق نمیدم 

عزیز پیرو نظرم در تاپیکی که قفل شد 

من اگه با نظرم شما رو ناراحت کردم شرمنده ام 

من تو شرایط بدی از نظر عفت و ایمان بزرگ شدم و خیلی صدمه دیدم 

شاید قابل درک نباشه اما از جهنم اومدم و قدر بهشت رو میدونم برای همین دستورات دین خیلی برام تمام و کامل و زیبا هستن 

انشاا... که شما هم از شرایط سختی که دارید سربلند بیرون بیایید و من شخصا با خدا معامله میکنم و همیشه بهترین معامله گر بوده