بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولا که عینک بزرگ، ی خورده بینی تون را پوشونده اما عینک بزرگ اصلا بهتون نمیاد، ضمنا چونه تون خیلی تیز است، به نظرم هم رژ ملایم و هم خیلی پررنگ بهتون میاد، البته اگه ابروتون راذهم اصلاح کنید چهره تون کاملا عوض می شه، ی نکته هم در مورد موهاتون است که به نظر میاد خیلی طبیعی و نچرال است ایکاش با این اسپره های کوتاه مدت انواع رنگ ها را تست کنید.
به صورت توافقی میشه ازدواج کرد شاید بعدا دائمی هم شد من خودمم مجردم نیار عاطفی و احساسی دارم زن مطل ...
قدر مسلم همسر موقت البته اگه همه شرایطش رعایت شده باشه، غیر قابل مقایسه با دوست دختر است، اما باید دید که شرایطتون چگونه است، از نظر سنی، وضعیت تجرد و تاهل آقا، سابقه ازدواج هر دو نفر، وضعیت سنی و بطور کلی همه شاخص ها را باید در نظر گرفت اما همانطور گه عرض کردم، ازدواج موقت غیر قابل مقایسه با روابط غیر شرعیه، حتی اگر فقط بخاطر تلذذ و ارضای نیاز جنسی باشه باز هم از دوستی بهتره، چون در اغلب موارد می شه رابطه کامل داشت، اما در روابط مبتنی بر دوستی، غالبا امکان رابطه کامل وجود ندارد اگر صورت گیرد قدر مسلم دختر خانم به شدت متضرر می شه
برای چونه فیلر بزنم؟چشمام ریز شده پلکم افتاده نبود؟ اشید بخاطر همون فکر کردین عینک بزرگ دیده میشهاخه ...
در مورد فیلر چونه باید با پزشک یا متخصص زیبایی مشورت کنید، عینکتون هم سایزش به صورتتون بزرگ است کاری به چشم و گود افتادگی ندارم، البته همین عینک یبخشی از بینی تون را پوشش داده است