2777
2789

من برای درست کردن کتف و بال سوخاری با آبو پیازو ادویه میزارم یک ساعت بپزه بعد از آب وپیاز خارجش میکنم بهش آبلیمو وادویه با سس مایونز میزارم نیم ساعت استراحت کنه بعدشم با ارد سوخاری یا ارد معمولی که یکم با ادویه قاطی کردم سرخش میکنم خیلی خوشمزه و نرم میشه 👌👌👌

به کتلت سوای نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر اندازه یه قاشق چایی خوری پودر انبه میزنم عالییی میشههه😋😋😋

به سوپ و عدسی و آش و خوراکامم عصاره قلم گاو اضافه میکنم 

شماام از چاشنی یا دستورالعمل ویژتون که دست پختتونو عالی کرده بگین بقبه هم ازش بهرمند شن😍😘🥰

ادویه سوپ قرمز با ربچیا میزنین 

آویشن عالیه براش 

سبزی سوپ هم کمی

موقع سرو هم آبلیمو

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جوجه سس مایونز میزنم عالی میشه  در کل اهل استفاده از ادویه زیاد نیستم مزه غذا رو همون خودش ...

من یه سری زدم شوهرم پخت کلی دود کرد زغال  و میسوخت جوجه ها گفت دیگ سس نزن  

به سبزی قورمه و کوکو سیر فراوان اضافه میکنم . 

به خورشت ها عصاره ی لیمو عمانی الیت 

به سوپ و سمبوسه و پیراشکی جعفری  خورد شده .

به خورشت قرمه سبزی و کرفس شنبلیله خشک تفت داده شده . 

غذاهایی که رب دارند .. رب و زردچوبه رو حسابی تفت میدم .  

به مرغ پیاز داغ فراوان ،زعفران و رزماری .  

به خورشت قیمه در انتها کمی گلاب و از ابتدا چوب دارچین . 

به مایه ی ماکارونی هویج رنده شده . 

به مایه لوبیا پلو ،پوره ی گوجه فرنگی . 

به میرزاقاسمی در انتها یک تا دو حبه سیر خام رنده شده . 

به کشک بادمجان گوشت چرخ کرده ی سرخ شده + گردوی آسیاب شده . 

به فسنجان برابر با گردو ،بادام .. ( نصف گردو ،نصف بادام)  

به لازانیا سس بشامل فراوان . 

به سبزی قورمه و کوکو سیر فراوان اضافه میکنم .  به خورشت ها عصاره ی لیمو عمانی الیت  به س ...

ممنون عزیزممم😍😍😍😘😘😘مرسی که تجربتو با ما ام درمیون گذاشتی که ازشون استفاده کنیم🥰😍😘