2777
2789

دو تا پیام از بانک مسکن واسم اومد ،،،خرید اسنپ ۲۰۰ هزار تومان رمز هم بود،،،میدونید واسه چیه؟ولی برداشت نشده

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم
شاید اشتباهی شماره کارت شمارو زدن و پیامکش برای شما اومده 

پولی ک ب حسابم واسه کسی،،،از عصر اعصابم بهم ریخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اشتباهی شماره کارت شمارو زدن و پیامکش برای شما اومده 

ینی تا رمز نباشه ک نمیتونن برداشت کنن،،،درسته؟

ینی تا رمز نباشه ک نمیتونن برداشت کنن،،،درسته؟

نه نمیتونن تا وقتی رمز نداشته باشن من حدس میزنم اشتباهی شماره کارت و زدن بعد برای شما اس اومده

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
نگران نباش حالا اگه میخوای خیالت راحت باشه انتقال بده به یه کارت دیگه 

سه روز کارت مسکن گرفتم پولی ک بلوکه شده بود ریختیم داخلش،،همراه بانک هم ندارم..باید برم بانک،،

نه نمیتونن تا وقتی رمز نداشته باشن من حدس میزنم اشتباهی شماره کارت و زدن بعد برای شما اس اومده

خدا کنه همین باشه،،دعا کن عزیزم به خیر بگذره ،،پول بدیم ب صاحبش،،ممنون ازت

برو توی موبایل بانکت بگرد و گزینه ها رو هی باز کن حتما گزینه مسدود کردن کارت داره. من موبایل بانک مس ...

ممنون عزیزم،،الان انجام میدم

برو توی موبایل بانکت بگرد و گزینه ها رو هی باز کن حتما گزینه مسدود کردن کارت داره. من موبایل بانک مس ...

منظورت بلو بانک؟؟

دقیقا واسه منم دیروز اینطوری شد نزدیک ۲۰ تا اس فعال سازی اینا اومد

امضامو تغییر دادم چون وایب خوبی ازش نمیگرفتم😊دارم روی خودم کار میکنم که ادم بهتری باشم✌️🌼من در هر تاپیک که نظر میدم اولش میگم ، به نظر من ، پس اگر نظرت با من فرق داره سریع جبهه نگیر چون من نظر خودمو تغییر نمیدم🤭اب عجل که هست گلو گیر خاص و عام بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد😊میرسیم به چیزایی که حقمونه🌱🦋
منظورت بلو بانک؟؟

اگه مختص بانک مسکنه اره. من موبایل بانک ملت و پارسیان و پاسارگاد رو گوشیم نصبه با نام موبایل بانکم هستش. داخل هر سه تاش گزینه مسدود کردن کارت رو داره