من نه از نظر دین بهش نگاه میکنم نه چیز دیگه ای فقط طبق تجربه ی خودم اگر پسری که باهاش تو رابطه هستین پسر خوبی هست و به درد زندگی و آینده تون میخوره باهاش وارد رابطه ی نزدیک نشید اگر هم شدین از این به بعد نداشته باشین بگید دیگه دوست ندارم میتونیم نامزد باشیم تا راحت تر باشیم ،اکثر پسرا تا وقتی به راحتی رابطه داشته باشن دیگه به ازدواج و تعهداتش فکر نمیکنن چون نه نیازی هست هزینه بدن واسه عروسی و طلا و خونه و ....نه مسئولیت خاصی دارن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه بگی چه جوری باید هل بده این شاید برا پسر زیر سی سال کارامد باشه اما برا پسر بالای ۳۰ سال نه&nbs ...
من خودم تجربه ی دوستی با پسر بالای سی نداشتم طبق چیزی که از اطرافیانم شنیدم اکثرا دنبال آزادی زیاد تو روابط هستن و اگر پایه نباشی میذارمت کنار
ولی خب تجربه ی خودم از دوستی با همسرم که بعد یکسال و نیم به نامزدی رسیدیم این بود که تو حرفام مدام رویای آینده رو میگفتم البته بعد از گذشت شش ماه از دوستی مون مثلا میگفتم اگر نامزد کردیم فلان جا بریم یا فلان کار رو بکنیم (کار هایی که اون دوست داشت)