2777
2789
عنوان

چرا وقتی به تورک ها میگن آذری ناراحت میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 44 پست

معمولا ترک ها به ترک بودن و اصالتشون افتخار میکنند و خوشحالم می‌شوند شما حتما چیز دیگه ای گفتی که ناراحت شدند کسی از ترک بودن ناراحت نمیشه.   چون بیشتر مردم ایران هم ترک هستند

شما مردی  این چ امضاییه 😐

نه بخدا! 😐 

دخترم 

اسم و امضام هم شوخیه و مربوط به یه تاپیک خیلی معروف ه مربوط به چن سال پیش 

💢نصب انواع پدهای بهداشتی و تامپون💢                تضمینی و با احتمال نشت صفر درصد💯                     ✔️با غلام نصب آرامشی خاص را تجربه کنید.😌💥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد نیست زنه اسمش مربوط به یه تاپیک پر بازدیده که خیلی معروف شد یه مدت

مرسی عزیزم توضیح دادی ❤️❤️

💢نصب انواع پدهای بهداشتی و تامپون💢                تضمینی و با احتمال نشت صفر درصد💯                     ✔️با غلام نصب آرامشی خاص را تجربه کنید.😌💥
شما به لر هم میگین لور؟

نه 

چطور؟ 

استارترخودت کجایی هستی ترکی فارسی؟

من خودمم ترکم 

آذری هستیم 

و از اینکه بقیه بهمون بگن آذری ناراحت نمیشیم

ولی تازگیا توی اینستا خیلی پست راجب این موضوع دیدم که لفظ آذری توهین حساب میشه و نباید استفاده بشه! 

خیلی برام عجیب بود خواستم بدونم کسی میدونه دلیلشو یا نه 

پان ترک‌ها ناراحت می‌شن.

پان ترک منظورت کیا هستن؟ 

معمولا ترک ها به ترک بودن و اصالتشون افتخار میکنند و خوشحالم می‌شوند شما حتما چیز دیگه ای گفتی که نا ...

میدونم عزیزم من خودمم تورکم

منظورم لفظ  «آذری» بود که بعضیا توهین میدونن و میگن نباید برای تورک های ایران استفاده بشه