2777
2789
عنوان

حالم از زنایی ک خیانت رو قبول میکنن بهم میخوره🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 58 پست
 حالت بهم نخوره تو حای اونا نیستی آدم پای رفتنش قطع میشه دلش میمونه پیش اون مرد نمیخواد ترکش ...

از اون مرد هرزه نمی تونه دست بکشه!! اگر اینطور هست که خود خانمه هم مریض هست و بمونه تا تحقیر بشه!!

حالا باز میگفتی بچه  کوچیک داره، پشتوانه نداره.  و این تیپ چیزا آدم درک میکرد و قضاوت نمیکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂

درخواست دوستی با رفیق دوست دخترش یعنی چی؟!

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

حالت بهم نخوره تو حای اونا نیستی آدم پای رفتنش قطع میشه دلش میمونه پیش اون مرد نمیخواد ترکش ...

به نظرتون خیانت توجیح داره؟! آقایی ک ب خانم باردارش خیانت میکنه پست تر ازش وجود داره؟ و اون خانمی ک کارشو قبول میکنه توجیح میکنه واسه خودش برا بقیه هم میخواد عادی جلوه اش بده 😐 این کاره درستیه؟ کسی ک خیانت میکنه رو حتی اگ بمیری ازش جدا بشی باید ترکش کنی ن التماسش کنی واسه موندنش ، جالبیش اینجاست واسه بقیه هم میخواد جا بندازتش ! اومده فوش میده چرا میخوای پته اش رو ، روی آب بریزی ، پس من بزارم کسی ک خیانت میکنه کسی ک خیانت رو ب بقیه پیشنهاد میده راحت و آسوده بزارم؟ باید جواب کارشو بهش بدم 

شوهر خیانت کرد نمیره تحمل میکنه میکنه روزی خودشم خیانت میکنه و میکه تو هم کردی خب من طلاق نگرفتممم ...

ندیدم اینجور چیزا رو

من منظورم عشق بود

وقتی عاشقی و درد میکشی

ولی کاری ازت برنمیاد

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕
 از اون مرد هرزه نمی تونه دست بکشه!! اگر اینطور هست که خود خانمه هم مریض هست و بمونه تا تحقیر ب ...

گفتم که حق قضاوت نداریم

من اصلا منظورم ازدواج نبود

و منظورم اصلا از نرفتن ترک نکردن نبود

ای خدا چه راحت دهن وا میکنین اینارو میگید امیدوارم سر هیشکی نیاد تا همه بتونن دربارش نظرای سطحی بدن اینجوری

خوب کار خودتم اشتباهه،چرا قبول نمیکنی؟رابطتتو با اون آدما قطع کن و تمام،چرا دنبال جنجالی

عزیزم من رابطمو قطع میکنم در اصل رفت و آمدیم نداریم اما اگه من الان جواب کارشو ندم فردا پسفردا باز کارشو تکرار میکنه به بقیه مردا پیشنهاد میده زندگی دونفر دیگ بهم میریزه 

به نظرتون خیانت توجیح داره؟! آقایی ک ب خانم باردارش خیانت میکنه پست تر ازش وجود داره؟ و اون خانمی ک ...

من چیزی از داستانی ک شما نوشتی نگفتم گلم

کلی حرف زدم

آروم باش

گاهی ادم شرایطش رو نداره.متاسفانه اگر هم بخوای بری انقدر مرد و خانواده ش پستن گاهی اوقات که هرطور شده مرد رو توجیه میکنن که زنش مخبت نمیکرد زنشم خراب بود.بخدا گاهی انقدر شرایط پیچیده میشه اصلا انگار وسط گردابی

فقط من اینو میدونم ما تو شرایط اون خاتم نیستیم که قضاوت کنیم شاید پناهی نداره کسی رو نداره با نوزاد کوچیک خونه پدرش جاس نداره و مجبوره و هزاران شاید دیگه ما مردم فقط بلدیم همه چیز از دید خودمون نگاه کنیم 

خیانت برای هیچکس خوشایند نیست  شاید مجبورن تحمل کنن...

هیچ اجباری نیست هرچی تحمل کنی بیشتر افراد خیانت کار کارشونو ادامه میدن 

آدم باید برا خودش ارزش قائل شه🥲

ایول منم میگم تاجای کسی نبودیک انقد راحت باحالت تحقیر و اهانت درمورد کس دیگه حرف نزنین توچه میدونی اون زن چیا کشیده خودمن خانمی رو میشناسم چنوین ساله باپسری صیغه بود پسره خیانتم کرد و ولی اون موند ازدور به نظر میاد عاشقه نتونسته ترکش کنه ولی دراصل یه قاعده و قانونی اون خانم واسه خودش داره که درسته شاید ازنظر دیگرون احمقانه و تن دادن با خیانت باشه ولی اون رو حساب چیز دیگه ای ترکش نکرده ولی التماسش کردن و اینارو نه اصلا نه التماسش کرده نه بخشیدتش یه جورایی به قول خودمون چون طرفش ازخداش بوده بره این مونده که زجرش بده نمیدونم تونستم مطلب برسونم یا نه 😅🤦‍♀️