2777
2789
عنوان

حالم از زنایی ک خیانت رو قبول میکنن بهم میخوره🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 58 پست
عزیزم بیشتر حالتون از اون آقا و خانومی که به هم جنس خودش هم رحم نمیکنه بهم بخوره اون خانوم بیچاره شا ...

اونا ک جای خود دارن ولی لاقل ما مجبور به تحمل نیستیم واقعا اگ بمونیم بسازییم خودمونو بی ارزش کردیم و اونادوهم پررو تر 

اره همیننن ولی ملت ما خوب بلدن یچیزی رو بگیرن دستشون شعار بدن و تحمیل کنن که نهههه اینجوریه باید ...

درسته حتی من خانم دیگه ای میشناسم که میگه نمونم کجا برم نه مهر دارم نه خونه ای نه فریادرسی خوب اگه مشکل نداشته باشه اون بنده خدا هیچ وقت التماس نمیکنه و البته خود منم به شخصه هیچ وقت التماس کردن رو دوست ندارم ولی باز من اگه همچین موردی ببینم سعی میکنم اگه کاری ازم برنیاد حداقل همدردش باشم کدوم زنی خیانت قبول میکنه اونی که بمونه درد داشته که مونده وگرنه اگه مرد خائن فرشته اسمونیم بشه بازم نمیتونه جای زخم خیانتش مرحم باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حتی من خانم دیگه ای میشناسم که میگه نمونم کجا برم نه مهر دارم نه خونه ای نه فریادرسی خوب اگه م ...

ولی کیه که این حرفارو متوجه شه

الان بگی میگن بره خیابون گدا شه ولی پیش شوهرش نمونه😑😂

من نظر کرده خداوندم🧚🏻‍♀️💕
ولی کیه که این حرفارو متوجه شه الان بگی میگن بره خیابون گدا شه ولی پیش شوهرش نمونه😑😂

اره والا یکی نیست بگه ....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بخدا جوک نگفتین این جملات و مشابه این ها که میگن تاجای کس دیگه نیستی نه قضاوتش کن نه اینجور حرفای بی ربط بزن خدارو چه دیدی خدایی نکرده توشرایط اگه قرار بگیری اون موقس که ...ربطیم به شخصیت و عزت نفس و نداره یعنی الان کسی که اینجور راحت میگه حالم به هم میخوره خوب جسارت نمیکنم به ایشونا ولی این یعنی ادم باشخصیت و با ارزش خوب مسلما ادم باشخصیت و فرهیخته هیچ وقت به قضاوت مردم نمیشینه بازم میگم جسارت نباشه به کسی من تبادل نظر کردم فقط 

اره دقیقا شما گفتی آدم نمیدونه مردش رو ول کنه و بره

من درباره چند جور رابطه گفتم شما پیامی رو رپلای کردی ک اصلا درباره تاهل نبود:/

و متاهل باشی جایی برا رفتن نداشته باشی فک کنم به شما باشه توصیه میکنی حتما طرف کنار خیابون گدایی کنه ولی نمونه راست میگی گلم هرچی شما میگی راسته کلا بیخیال شو

اره والا یکی نیست بگه ....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بخدا جوک نگفتین این جملات و مشابه این ها که میگن تاجای ...

واقعا کاش یاد بگیریم از دور ک میبینم چیزی رو نیایم نظرات محکم بدیم راجبش

خیلی زننده اس اینکار 🙂

مادرامون بخاطره بچه هاشون بوده🥲هیچ وقت توجیح نکردن فقط مجبور بودن ... دیگ هیچ حسی نمونده واسشون فقط ...

اره منم فکر میکنم هیچ حسی براشون نمونده ولی من راضی نیستم همچین کاری بکنه به مامانم هزاربار گقتم طلاقتو بگیر این خونه رو هم ازش بگیر خودمون زندگی میکنیم