2777
2789

اول ماه رمضون پارسال باردار بودم و نتونستم روزه بگیرم...راستش همون موقع ها هم اعتقاداتم میلنگید....به خودم قول داده بودم تا رمضون یال بعد که امسال باشه تکلیف دلمو روشن کنم

یکسال گذشت و من هنوز متقاعد نشدم که آیا دینی که قبولش دارم درسته؟ یا همین اعتقادم که خدا تو قلبمه و بدون نماز و قران و روزه و... صدامو میشنوه دین منه...

راستش من رو همین اعتقاد دومم مصمم تر هستم ولی مطمئن نیستم

کاش یکی مطمئنم میکرد....با دلیل و برهان. نه اینکه بگه درکار و وجود خدا تعقل نکنید و فلان

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
ببخشید ما رمضون از کی شروع میشه؟ 

پسفردا، فردا ینی دوشنبه پیشوازه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا که هست.و هر مدلی باشی خدای توعه.خدا یک سنتی داره ک هر چی بخوای کمکت میکنه بهش برسی چه کار خوب چ کار بد.یعنی به خواسته ات.ولی اگر دنبال رضایت پروردگار و ائمه و عاقبت بخیری و سعادت هستی باید دین خدا رو به جا بیاری تا خدا هم تو رو دوست داشته باشه

نه بسته ام به کس دل /نه کسته بس به من دل
خدا که هست.و هر مدلی باشی خدای توعه.خدا یک سنتی داره ک هر چی بخوای کمکت میکنه بهش برسی چه کار خوب چ ...

اخه دین خدا رو خیلی میبرن زیر سوال 

حق هم دارن من قسم راستم قرانه 

ولی از اینطرف واقعا قران یه چیزایی میگه...خب چرا چیزیو که خودت ممنوع کردی اون دنیا که تازه ابدی هم هست میخوای آزاد بذاری به قول یه کاربر استغفرالله مگه خدا دیوانست

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

میدونستی شیطون برای هرکسی از یه دری وارد میشه حالا یکی از راه یه گناه یا یکی مثل شما با اعتقاد دوم بخاطر همین اون رو تو قلبتون بهتر جلوه میده که مبادا برای سمت اولی تازه احتمالا یجاهایی هم کمکهایی بهت میکنه که بیشتر باورت بشه کارت درسته اما عبادت تو همه ی ادیان هستش حالا نوع و مدل انجام دادنش فرق میکنه البته که میگن عبادات مسلمونها مخصوصا شیعیان فواید برای بدنو روح و دفع انرژیهای منفی داره 

خب فدات بشم این خداییکه صدای شما رو میشنوه و در قلبتونه رو نمیخواین عبادت کنید؟نماز همون عبادته

اره دقیقا نیاز به عبادت داره 

از اینور میگم اینکه من همیشه با خدا حرف میزنم و ازش تشکر میکنم کافی نیست؟

من دروغ میگم فوش میدم ولی خدارو دوس دارم 

من دوست دارم ولی کتکت میزنم 

من نماز نمی خونم روزه نمی گیرم حجاب ندارم ولی خدا تو دلمه 

من شوهرمو دوس دارم ولی به حرفاش گوش نمیدم 

عزیزم واقعا درکش انقدر سخته؟؟؟  ینی عقل انسان بیشتر از خداس انسان بیشتر از خدا میفهمه؟ 

حتما یه دلیلی داشته که اخدا اینارو قرار داده چطور تو کارایی که کسی که دوسش داری رو انجام نمیدی بعد ادعای عاشقی میکنی 

یا مثال اینکه شوهره میگه من زنمو دوس دارم ولی بهش خیانت میکنم 

کسی که به یکی احترام میزاره دوسش داره به اون ادم تعهد داره چه برسه به خدا 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐