2777
2789

نینیار شب هست تا صبح

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیفتی کار میکنن از ۳ تا ۱۰ عملا نی نی یاری نیست

ای بابا اینایی که توهین میکنن باید چیکار کنیم؟ والا ما میگیم کاربریمون نترکه فحش نمیدیم ولی بعضیا دیگه خیلی بیشعورن ول کن نیستن! نه تعلیق میشن نه هیچی! خوب منم دیگه نمیتونم تحمل کنم! چه وضعشه! 

ای بابا اینایی که توهین میکنن باید چیکار کنیم؟ والا ما میگیم کاربریمون نترکه فحش نمیدیم ولی بعضیا دی ...

جالبه یکی بمن توهین کرد من همون توهین رو به خودش برگردوندم متو تعلیق کردن اونو نه من که نمیگذرم ازشون

ای بابا اینایی که توهین میکنن باید چیکار کنیم؟ والا ما میگیم کاربریمون نترکه فحش نمیدیم ولی بعضیا دی ...

متاسفانه سرکار خانم مونا تهرانی سالهاس این سیستمو دارن پیش میبرن

اسمش چیه؟ 

همون نینی یار شب بود قبلا الان انگار نینی یار ۱ و ۲و ۳ کردن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟