kiyantala مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32930 عنوان کیا فیلم حدود ۸صبح رو دیدن 9350 بازدید | 19 پست دریا از کجا فهمید رضا زن گرفته بچه هم داره اسمشم نوشینه نفهمیدم اصلا چطور فهمید 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍 1402/12/21 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1719 دریا به لیلا گفت اومده برا رضایت گرفتن ازم من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
kiyantala مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32930 دریا به لیلا گفت اومده برا رضایت گرفتن ازم آها 🙄مرسی چرا من نشنیدم 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1719 آها 🙄مرسی چرا من نشنیدم سکانس تو ماشین دریا بودن گف عزیزم،فک کنم آخرین دیدارشون بود من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
kiyantala مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32930 سکانس تو ماشین دریا بودن گف عزیزم،فک کنم آخرین دیدارشون بود اره 🤕دیدم اما نشنیدم بگه اومده برای رضایت طفلی لیلا 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1719 اره 🤕دیدم اما نشنیدم بگه اومده برای رضایت طفلی لیلا حتی اونجا که پیاده شد پرسید بچه م داره ازش،و آدرس و شماره شو خواست و دریا رو قسم داد که بده دریا گف به خدا ندارم من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1719 ولی در کل فیلم جالبی نبود سره یه پیام اشتباهی و یه شماره بالا پایین الکی چی گنده کرد قضیه رو شوهره روانیش من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
kiyantala مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32930 ولی در کل فیلم جالبی نبود سره یه پیام اشتباهی و یه شماره بالا پایین الکی چی گنده کرد قضیه رو شوهره ر ... شنیدم بر اساس داستان واقعیه 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1719 شنیدم بر اساس داستان واقعیه آره میگن بر اساس واقعیته ولی منوچهر هادی خیلی جیغ میکشید عین زنا🤣 من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1719 کم مونده دخترشو بیاره تو فیلماش البته فک کنم زنش که جدا شد من بعد دخترش بشه جانشین مامانش من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
kiyantala مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32930 آره میگن بر اساس واقعیته ولی منوچهر هادی خیلی جیغ میکشید عین زنا🤣 اره قشنگ بازی نمیکرد 😂😂 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
kiyantala مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32930 کم مونده دخترشو بیاره تو فیلماش البته فک کنم زنش که جدا شد من بعد دخترش بشه جانشین مامانش حتی یکتا ناصر هم بازیش خوب نبود 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1719 اره قشنگ بازی نمیکرد 😂😂 صداش عین زنا نازکه،تو نیسان آبی چقد میخندیدم به صداش😝 من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
kiyantala مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32930 صداش عین زنا نازکه،تو نیسان آبی چقد میخندیدم به صداش😝 😂😂 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خانومهآقامونم عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 1719 حتی یکتا ناصر هم بازیش خوب نبود آره تو ماشین عین خنگا فقط گریه میکرد و حتی نمیتونست درست حرف بزنه من خوشبخت ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨👩👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️ □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️