2777
2789
عنوان

مامانم روانیه واقعا

346 بازدید | 21 پست

اصلا بویی نبرده انگار از احساس مادرانه و فقط جلوی بقیه وانمود می‌کنه که خیلی خوب و مهربونه تا منو پیش بقیه بد جلوه بده و خودشو قربانی😐

از بلاهایی که سر آورده نگم براتون...اگه چند سال دیگه تو این خونه بمونم قطعا روانی میشم عین خودش، حرفایی میزنه به آدم که باعث میشه خون گریه بکنی.رابطه بقیه با مادراشون رو که میبینم واقعا حسودی میکنم...

نیومدم که بگید نه مادره، فلانه، بهمانه، من که دیگه بریدم ازش. تو زندگیم چیزی جز آسیب روحی روانی برام نداشته.نمیزاره برم پیش تراپیست، چون معتقدم پول اضافیه و منم ادا در میارم. فکر میکنم اگه برم مردم بهم میگن دیوونه😐 گرچه اونی که باید بره پیش تراپیست اونه نه من. کاش میتونستم با جزئیات بیشتری بنویسم که چه بلایی سرم آورده، ولی نمیشه.

بخاطر اون اعتماد به نفسم رو از دست دادم، روح و روانم رو داغون کرده...

خواهش میکنم اگه راهکاری دارید کمکم کنید که به حرفا و کاراش بی تفاوت باشم و بتونم مثل بقیه شاد باشم و با آرامش زندگی کنم، نمی‌خوام تو این سن بیشتر از این منزوی و گوشه گیر بشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفاتو کامل میفهمم و حالتو درک میکنم

منم ب خاطر همین چیزاش دوسال رفتم سرکار ک تو خونه نباشم از پارسال ک عقد کردم شوهرم گفت دوس ندارم کار کنی اومدم بیرون ولی خب همچنان دعوا داریم منتظرم زودی بتونیم عروسیمون بگیریم

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

واکنش نشون نمیدم جلوی خودش ولی نابود میشم با حرفاش، با خواهرمم همینجوریه

بهرحال مامانته هرچی ام باشه حق داری ناراحت شی

ولی ببین حرفی که میزنه خودتو قانع کن که غلطه یا بخاطر شرایط بزرگ شدنشه رفتارش تا کمتر به دل بگیری

اگه کسی میگه توام جوابشو بده و اینا پیشنهادم اینه اینکارو نکنی دیگه خودم تجربه کردم اینو فقط ضرر به خودته

آدمتی اینجوری معمولا درست نمیشن ولی ببین نمیتونی یجوری باهاش راه دوستشو در پیش بگیری بهتر شین با هم؟

نمیشه خب بابام اگه پشتم بود این کارو میکردم، ولی کلا کسی تو خونه پشت من نیست

اولا از این  چرخه قربانی  بودن بیا بیرون 

بابام 

عمه م 

خاله م 

پشتم نیست چیه

این طررفکر آدم ضعیف وبی عزت نفس

بعد برو کارکن مستقل بشو