2777
2789

شما رو به رفیقاشون ترجیح دادن 

تونستین کنار بیاین؟

یکم بیاین کمک منه بدبخت کنین چیکار کنم

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

بابام 

کنار بیام ک ... چ بگم زندگیمون ی جهنمه داغه عین سونا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کردم قطعا 

الان دارم راحت زندگیمو میکنم همچین آدمایی لیاقت دوست ندارند 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

اولویت رفیق بود برای پدرم همیشه . ۲۱سالم هست فقط یکبار با پدرم رفتم مشهد .  ولی همیشه با دوستاش میره بیرون .  ممکنه برای مدرسه  پول یه شیرینی نده به بچش ولی برای رفیقاش ملیونی خرج کنه . پیش مادرم همش میگه پول ندارم اما همش میره با رفیقاش کباب میخوره و پول اونارو هم حساب میکنه . تو خونه یه جا میشینه و دستور میده و اخم میکنه اما به محض اینکه یکی از رفیقاش زنگ میزنن بلند بلند میخنده و باهاشون حرف میزنه . به حرف رفیقاش گوش میده همش  اگه ما یه چیزو هزار بار بگیم گوش نمیده اگه یکبار رفیقش چیزی بهش بگه سریع قبول میکنه 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

متاسفانه من خیلی خیلب بدم میاد از آدم رفیق باز شوهر خودمم رفیق داره خیلی هم دوستن ولی. باهم میربم اک ...

یه شات فرستادم بخون قضیه رو میفهمی بگو جیکار کنم من بی تجربه ام

اولویت رفیق بود برای پدرم همیشه . ۲۱سالم هست فقط یکبار با پدرم رفتم مشهد .  ولی همیشه با دوستاش ...

یه شات فرستادم بخون قضیه رو میفهمی بگو چیکار کنم من