2777
2789
عنوان

بیاین بگین از آدمای رفیق بازی ک دورتون بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 26 پست
یه شات فرستادم بخون بگو چیکار کنم

اها نه من منظورم با دوستام.( دختر ) بود 

پسرا سرشون بزنی بازم با رفیقاشون میرن بیرون والا ( داداش منم همیشه با رفیقاش بیرونه ) 

اگه کاری هم کنی فکر کنم بیشتر از شما بدش بیاد ( البته نظر منه )

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها نه من منظورم با دوستام.( دختر ) بود  پسرا سرشون بزنی بازم با رفیقاشون میرن بیرون والا ( دا ...

الان پیشنهاد شما به من چیه؟

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
هیچکسو انتخاب میکردم.ولی تو رفیق بازی کاملا مشخصه.برو پی رفیقت آخرش ببین چی برات موندگاره.اول راهی ت ...

چی میگی عزیزم اینایی که میگی حرفه اونیه تو شات ابیه منم نه اون

الان پیشنهاد شما به من چیه؟

من خودم هیچ کاری نکردم واسه همین نمیتونم پیشنهاد بدم ( منظورم برای اینکه داداشم کمتر بخواد بره با رفیقاش و خب بیشتر پیش ما باشه )

اما خب بی محلی کردم دیدم خوشحال ترم میشه اتفاقا با اونا راحتتره

آدم با آدم فرق داره من روی حساب داداشم گرفتم شاید برای شما فرق کنه و شرمنده اگه نشد که کمک کنم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

خب ببین کدوم برات مهم تره . دوستت یا رلت؟ کدوم برات ارزش بیشتری داره فرصت بیشتری میزاره برات . اگه نامزد بودی یا ازدواج خب باید شوهرتو انتخاب میکردی . اما چون رل هستی و روی رل نمیشه چندان حساب باز کرد . برای همین هرکدوم رو دوست داشتی و بنظرت پر اهمیت تر بود و بیشتر بهت خوش میگذره رو انتخاب کن . خودتو اولویت قرار بده با کدوم بیشتر خوش میگذره کدوم موندگار تره با اون برو

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خب ببین کدوم برات مهم تره . دوستت یا رلت؟ کدوم برات ارزش بیشتری داره فرصت بیشتری میزاره برات . اگه ن ...

عزیزم بنفشه منم 

عزیزم بنفشه منم 

خب اگه یه بار اینو گفته اسمش رو نمیزارم رفیق باز چون از قبل با دوستش قرار گذاشته برن بیرون . اما اگه چند بار تکرار کرد خب یعنی دوستاش براش مهم ترن پس قیدشو میزدم . 

پدر منکه از اول رفیق باز بود هنوز هم هست . اگه قصدت ازدواجه به امید این نباش که یکی که رفیق باز هست در اینده تغییر میکنه یا میشه درستش کرد . از همون اول برو دنبال کسی که اولویتش زنش باشه

خب اگه یه بار اینو گفته اسمش رو نمیزارم رفیق باز چون از قبل با دوستش قرار گذاشته برن بیرون . اما اگه ...

ببین مثلا اومده میگه فردا بریم میگم نمیتونم سه شنبه امتحان دارم میگم سه شنبه بریم میگه رفیقم نمیتونه بیاد خب آخه رفیقت من چیکار دارم همش باید رفیقش با زیدش بیان تا اینم بیاد بیرون خب ببین من از این کاراش بدم میاد بعدم میگه تو منو اذیت میکنی از این حرفا

ببین مثلا اومده میگه فردا بریم میگم نمیتونم سه شنبه امتحان دارم میگم سه شنبه بریم میگه رفیقم نمیتونه ...

چند بار ازش بخوا بگو خب رفیقت نیاد . خودمون دوتایی بریم . مگه همه جا رفیقت باید باشه . 

اگه دیدی قبول نکرد بدرد نمیخوره .

چند بار امتحانش کن  یکاری کن که بین تو و رفیقش مجبور باشه برای بیرون رفتن یکیو انتخاب کنه . ببین اونی که انتخاب میکنه تویی یا رفیقش . اگه رفیقش بود که قیدشو بزن

چند بار ازش بخوا بگو خب رفیقت نیاد . خودمون دوتایی بریم . مگه همه جا رفیقت باید باشه .  اگه دی ...

ببین بهت گفتم ک رفیقش با زیدش بیرون میاد همش اینم همیشه دنبال ایناس میگه توام بیا ب من

امروزم بهش گفتم اینقدر بیرون نباش که شات رو ک چی گفت 

گفت ک مارو نگا با کی رل زدیم البته ببین بعدش از دلم در اورد معذرت خواهی کرد اما خب حس خوبی ندارم اصلا 

این همش بیرونه

دیروز بیرون بود امشب بیرون بود فردا بیرونه یه سه شنبه رو نمیتونه بره بیرون چهارشنبه پنجشنبه جمعه بیرونه با رفیقش و زید رفیقش

منم خب بدم میاد همش وله حالم به هم میخوره 

تنها مشکلم باش همینه تقریبا